renda pise da se miksa na grace of touch

E imam video gdje sam našao to sve i onda se otvori, moram samo naći gdje sam to našao pa napišem. Uz to kod sebe (neki item je u pitanju), dođeš na bonefire i imaš opciju "Mix Wondrous Physick" gdje te flask kristale mixas u temp boost Flask.

Evo našao sam:

1 / 2

renda memory talisman

Memory Stone misliš? Onaj necklace kao? E to ti proširuje Spell slotove. A ako je Talisman, onda je accessory koji možeš equipat. Talismani su kao ringovi, dižu određene klase odnosno buildove, HP, nosivost (taj je najbolji za sad koji imam) itd.

crucible knight me požderao. 🙂 mislim nije da bih trebao biti tamo.... ali sa time da sam otvorio čitav castle i sve istrazio (i mean vidim veliki dvorac na kraju mape i obuzme me želja kao da samu assassins creedu)

ako nekog zanima tho, prije zamka mozete afk farmati duse praktički samo pričekate da se vojnici i čudovišta pobiju međusobno i eventualno navučete još beštija. u 4-5 minuta sam imao jedno 29k duša a nisam se trudio

fensisuperstar crucible knight me požderao

Da lik je savage. Radio sam mu 70ak damage i reko fuck that, doci cu kasnije.

Ovaj Stormveil Castle je brutala. Ginem vise tu nego sam na bossovima. Iz svakog coska viri neki djavo.
    Sto se tice dizajna pa to je nevjerojatno kako je odradjen taj dvorac. Ne znam kuda bih prije, a vizualno izgleda prekrasno te zlatni motivi daju poseban stih.
    Ako ce i drugi veliki dungeoni biti kao ovaj, e onda naklon from Software ovo je pobjeda.

fensisuperstar
      Mislim da nisam, mene je skrinja teleportitala na pocetku nekud gdje su me razvalili ko beba zvecku.
      Ja sam rijesio stormveil castle ubio oba bossa. Sad istrazujem poluotok.
      Ak trebas budes trebal savjet za crucible knighta javi jucer sam se dobrih 40min boril protiv njega 😁

elder8472 Dosta je weak na parry

Ne koristim stit jebiga. Vratim se kad budem strenght digao i weapon apgrejdao.

ubio oba bossa

Zapravo imas tri bossa, ako ne racunas onog sto se boris s njim prije dvorca.

Levelovanje ide dosta dobro i brzo, konj je cista desetka, mnogo pomaze, ako nista bar da proletis kroz neku guzvu do sigune zone.
        Magijom rasturam manje i srednje protivnike, mada nisam nesto mnogo bosova odradio, vise lutam po mapi i levelujem se.
        Sad cu dati gas po strenghtu, trebace mi za jace protivnike.
        To je onda 2 faza u izgradnji magicnog viteza.
        Jbt nisam ni poceo da igram, bukvalno ne uradih nista.

maverick
        Hmmm ja mislio na margrid i godrick-a
        A valjda sam ih sve potukao jer dvorac sam detaljno istrazio 🙃

Farmao sinoc crvene vitezove, Exiled kako se vec zovu, u main dvorcu. Nikako da mi dropaju chest armor... Imam cipela i rukavica za cijelu vojsku 😆

Pao je Godric kao poštenje u hrvatskoj! Jeben boss fight!

btw hint ako niste jaki. ima onaj ker koji čuva ulaz u stormveilu i ima baš pun kurac hpa i def. samo ga pulajte na arrow cart koji puca i rijesit ce ga 0.1 sekundi 😃

Išao sam čizat onog lika na konju na početku pa sam fejlo...par puta. Kasnije naletio na neku opcionalnu špilju s vukovima pa se onom bossu od prve naskako po glavi kao da nema sutra. Došao i do one jednooke trebe (de si kupi povez za to oko bokte) koja mi je poklonila prsten koji priziva konja Torrenta (super ime btw, obožavam torrente i inače).

Mislim da ću si prebaciti PS5 na monitor, malo mi je muljava slika na TV-u s HDR, morao sam staviti na dynamic jer inače kurca ne vidim). Na HDR off je skoro pa i lošije, ali najviše me pati sitni tekst s obzirom da sam ćorav. Ajde, barem je uglavnom 60 efepesa pa se oči toliko ne pate.

I tak, vagabundo Karan jaše dalje u nove pobjede. Cya.

Pitanje, Ash of War da li oni automatski deluju kada se ubace ili imas neku posebnu kontrolu koju moras stisnuti da ih aktiviras?
          I da li se uniste ako ih zamenis ili se mogu samo tako da se ubacuju i izbacuju?

Jebemti samo citam ovdje i cekam sutra, odlucio sam se za klasu bit ce prisoner zvan Ivo koji ie dobio drugu šansu da se iskupi u lands between.

kako se nisam mogao odlucit za full melee ili magic napravit cu nekog hybrida koje ce pomest sve pred sobom

fensisuperstar Zanimljivo, imas hp up i hp down ikone na liku 😆
            Odi u inventory i iskoristi onaj item sto ti zenska da sa zagrljajem. Kad istekne ili umres, neznam sad koje tocno, izgubis taj hp down debuff.