Levelovanje ide dosta dobro i brzo, konj je cista desetka, mnogo pomaze, ako nista bar da proletis kroz neku guzvu do sigune zone.
Magijom rasturam manje i srednje protivnike, mada nisam nesto mnogo bosova odradio, vise lutam po mapi i levelujem se.
Sad cu dati gas po strenghtu, trebace mi za jace protivnike.
To je onda 2 faza u izgradnji magicnog viteza.
Jbt nisam ni poceo da igram, bukvalno ne uradih nista.
Elden Ring
Farmao sinoc crvene vitezove, Exiled kako se vec zovu, u main dvorcu. Nikako da mi dropaju chest armor... Imam cipela i rukavica za cijelu vojsku
Pao je Godric kao poštenje u hrvatskoj! Jeben boss fight!
btw hint ako niste jaki. ima onaj ker koji čuva ulaz u stormveilu i ima baš pun kurac hpa i def. samo ga pulajte na arrow cart koji puca i rijesit ce ga 0.1 sekundi
Išao sam čizat onog lika na konju na početku pa sam fejlo...par puta. Kasnije naletio na neku opcionalnu špilju s vukovima pa se onom bossu od prve naskako po glavi kao da nema sutra. Došao i do one jednooke trebe (de si kupi povez za to oko bokte) koja mi je poklonila prsten koji priziva konja Torrenta (super ime btw, obožavam torrente i inače).
Mislim da ću si prebaciti PS5 na monitor, malo mi je muljava slika na TV-u s HDR, morao sam staviti na dynamic jer inače kurca ne vidim). Na HDR off je skoro pa i lošije, ali najviše me pati sitni tekst s obzirom da sam ćorav. Ajde, barem je uglavnom 60 efepesa pa se oči toliko ne pate.
I tak, vagabundo Karan jaše dalje u nove pobjede. Cya.
- Uređivano
Pitanje, Ash of War da li oni automatski deluju kada se ubace ili imas neku posebnu kontrolu koju moras stisnuti da ih aktiviras?
I da li se uniste ako ih zamenis ili se mogu samo tako da se ubacuju i izbacuju?
- Uređivano
Centurion left trigger kad 2handas weapon
i left trigger kad imaš power na shieldu
[deleted]
Jebemti samo citam ovdje i cekam sutra, odlucio sam se za klasu bit ce prisoner zvan Ivo koji ie dobio drugu šansu da se iskupi u lands between.
kako se nisam mogao odlucit za full melee ili magic napravit cu nekog hybrida koje ce pomest sve pred sobom
- Uređivano
@Fenix ako šteka sa mačem samo guzom!
- Uređivano
fensisuperstar Zanimljivo, imas hp up i hp down ikone na liku
Odi u inventory i iskoristi onaj item sto ti zenska da sa zagrljajem. Kad istekne ili umres, neznam sad koje tocno, izgubis taj hp down debuff.
- Uređivano
fensisuperstar Uf nesjecam se kako se zove, siv je i dize privremeno poise ili defense, tako nesto.
- Uređivano
Soul baldehin (tako nešto) ty hp up
foggy jel ima neki jebeniji 2hander koji nije boss item a da je Op big dick kao zweihander?
doktor1 odlicno je sto se moze promijeniti ime lika i izgled kasnije tako da se moze sejvati preset i šajbati izgled kako ti paše
Jel otkrio netko od vas skriveni prolaz kad se udari po zidu?Ima na miljarde poruka-secret wall a ono pašku.Isto tako valjda svaka 50 poruka ima smisla koju ostavljaju igrači.
[deleted]
fensisuperstar Ima, kad zavrsim jug i pobijem sve tu okolo mozda neki video dignem. Imam mali milijon weapona, bič haha, pa sidro...