btw hint ako niste jaki. ima onaj ker koji čuva ulaz u stormveilu i ima baš pun kurac hpa i def. samo ga pulajte na arrow cart koji puca i rijesit ce ga 0.1 sekundi
Elden Ring
Išao sam čizat onog lika na konju na početku pa sam fejlo...par puta. Kasnije naletio na neku opcionalnu špilju s vukovima pa se onom bossu od prve naskako po glavi kao da nema sutra. Došao i do one jednooke trebe (de si kupi povez za to oko bokte) koja mi je poklonila prsten koji priziva konja Torrenta (super ime btw, obožavam torrente i inače).
Mislim da ću si prebaciti PS5 na monitor, malo mi je muljava slika na TV-u s HDR, morao sam staviti na dynamic jer inače kurca ne vidim). Na HDR off je skoro pa i lošije, ali najviše me pati sitni tekst s obzirom da sam ćorav. Ajde, barem je uglavnom 60 efepesa pa se oči toliko ne pate.
I tak, vagabundo Karan jaše dalje u nove pobjede. Cya.
- Uređivano
Pitanje, Ash of War da li oni automatski deluju kada se ubace ili imas neku posebnu kontrolu koju moras stisnuti da ih aktiviras?
I da li se uniste ako ih zamenis ili se mogu samo tako da se ubacuju i izbacuju?
- Uređivano
Centurion left trigger kad 2handas weapon
i left trigger kad imaš power na shieldu
[deleted]
Jebemti samo citam ovdje i cekam sutra, odlucio sam se za klasu bit ce prisoner zvan Ivo koji ie dobio drugu šansu da se iskupi u lands between.
kako se nisam mogao odlucit za full melee ili magic napravit cu nekog hybrida koje ce pomest sve pred sobom
- Uređivano
@Fenix ako šteka sa mačem samo guzom!
- Uređivano
fensisuperstar Zanimljivo, imas hp up i hp down ikone na liku
Odi u inventory i iskoristi onaj item sto ti zenska da sa zagrljajem. Kad istekne ili umres, neznam sad koje tocno, izgubis taj hp down debuff.
- Uređivano
fensisuperstar Uf nesjecam se kako se zove, siv je i dize privremeno poise ili defense, tako nesto.
- Uređivano
Soul baldehin (tako nešto) ty hp up
foggy jel ima neki jebeniji 2hander koji nije boss item a da je Op big dick kao zweihander?
doktor1 odlicno je sto se moze promijeniti ime lika i izgled kasnije tako da se moze sejvati preset i šajbati izgled kako ti paše
Jel otkrio netko od vas skriveni prolaz kad se udari po zidu?Ima na miljarde poruka-secret wall a ono pašku.Isto tako valjda svaka 50 poruka ima smisla koju ostavljaju igrači.
[deleted]
fensisuperstar Ima, kad zavrsim jug i pobijem sve tu okolo mozda neki video dignem. Imam mali milijon weapona, bič haha, pa sidro...
foggy ma razmisljao sam bas ok zwehander je op uvijek bio ali onako. Ocu jebat mater sa nekim UGSom i buckler sa parry equip.
- Uređivano
master_x vjerojatno ga je chest trap teleportirao...
Napravio sam malu pauzu, zvao starce i non stop razmisljam o igri. Nisam spavao ni 4 sata nocas, ali evo morat cu nazad u igru.
Soul Nikako da mi dropaju chest armor
Meni samo dropali gauntlets.
Bog te nedo kolika je ovo mapa...
Iskreno ne znam hocu preci igru ove godine lol
fensisuperstar baldehin (tako nešto) ty hp up
Baldachin's Blessing - boosta ti poise, ali kosta FP