Soul dobijes buff neki. mene 2 put zagrlila i onda ti šapuće na uho prostote.

jel ovo perserverence iz ds3?

Još nisam ubio ni jednog bossa u takvim svetištima (ili što je već), a imam 17 sati

Fenix Ajde budi muško i priznaj da je bar 15h otišlo na suze zbog YOU DIED screena.

sprdam se s ovom igrom 😆
        nisam mu dao ni da zamahne tim svojim cereslom.
        nisam jos ni upgrade weapon radio, a za sada nema ni potrebe.

Flipper vagabond. a to sto ga nabodem se dogodi jer mu brejkam posture tako sto nakon sto ga lansiram u zrak pokosim sa charged R2/RT napadom. kad se dogodi da mu brejkas posture, imas kratak window da ga ''nabodes'' i naneses mu ogroman crit damage.

tu taktiku doslovce mozes abjuzati na svim manjim protivnicima jer one ogromne ne mozes tako napedaliti u zrak.

Za pola itema nemam pojma koji kurac znace🙈

Pa čitajte im opise

🙂
          😃
          1 / 2
          Ako nešto nije jasno, dajte ovdje ime itema pa pomognemo. I ja sam skupljao info o većini toga, ima gro toga novoga, više vrsti flaskova, sewing kit haha, ma joj... Koliko toga ima teško je i spomenut samo sve

Evo da ne bude sve hvala:

• Ovi kratki dungeoni su na slične sheme, kao što se spomenulo
          • Imao sam istog bossa u jednom od njih (taj je bio isto na početku) - smeće igra, gasi 😃 Ali dao je drugačiji Ashes of War, pa se i dalje sve isplati

Nekad mi mapa bude malo siromašna, ali onda iza čoška ugledam neki novi path i tamo provedem fine trenutke. Odnosno, tamo pobijem cijeli settlement pa mi bude bolje.

Ajmo dalje.

Evo imam recimo neki k za flask, pise da se miksa na grace of touch, ali nema te opcije, imam memory talisman ili tak nekaj, ali isto nemam pojma di i kak ga iskoristiti.