Ja se sinoc posle posla okomio na onog prvog zmaja i posle par ne uspelih pokusaja sam uspeo da ga dokrajcim, s nekih 10K dusa ili stali su vec se apsolutno svesno prepustim teleport zamci...prebaci me negde u kurac, ja roll u levo padnem u neku jamu tamo me isakate ko konja.
Reko ajde dobro odmah opet dole da pokupim to i da tragam za site of grace, roll u levo......propadnem jos dublje i posle 10 sekundi nadjem da se odmorim, reko super idem natrag da pokupim XP, ovi me izduvaju ko konja.
Recimo da sam odmah po tom u dvorcu ponovio nesto slicno.
I tako razjebo dve vece zivuljke a nikakav xp iskoristio nisam 🙂
Danas sam sjebao onog prvog zlatnog konjanika (tree sentinel) i resio po koji dungeon.
Istrazujem polako mapu, malo malo nadjem nesto.
Stvarno divota istrazivati ovu igru.
Likovi koje susrecem su <3
Podsecame podosta na vreme kad sam bio dosta mladji dok su me jos igre mogle nako posteno iznenaditi i navuci svakom sekundom i ako takvih i danas ima Elden mi je posteno uvukao ruku u dupe i apsolutno ne pusta.
Ne znam kolko sam puta slucajno u borbi sjahao sa konja i ako nisam hteo, ili kolko puta sam poceo da se sunjam kad sam hteo da trcim...jebem ih u kontrole.
Nabasao i na drugu katanu, cu probam dual wielding.
E da kad god me igra iznapusava ja posetim ovu damu da smiri i mene i moju jebulju.