weky Ma veselo je, imam ih par nedovršenih. Više mi je taj site da povežem videe s kanala gore u cjelinu. Imam solidnu posjećenost na sajtu, trebao bih palit reklame da zaradim i tu, a nekako mi žao ljudi da im skače i tamo to sranje. Ja kad dođem na neki site pa ne mogu ni ući ako ne gasit blockere i pusta čuda - poludim i odem ća. Ovak balansiram kanal+ reklame, a site sebi za gušt + učim web programiranje iz svih kuteva.
Vidjet ću koliko će to imat smisla na duge staze, dok je gušt nemam problema, ostat će meni da čitam 🙂
Da bar imam neke luđake tu poput @OverHypedG da piše samnom koji guide jebem li ga u prkno 🙂 Svi ovi veliki su puni pomoćnika, evo na Eldenu ih valjda 5 radi. I nabolje od svega haha - do neki dan sam bio ispred njih grdo 😃 To mi je dovoljno da znam da sam lud i da mogu bit ponosan na trudu. Čisto za referencu - imam 50k pogleda u zadnja 2 dana sad na kanalu. Baš je opalilo. Brzo će se to smanjit, ali dok je ovak imam inspiracije 48h ne treptat. Pare nisu baš recipročne pogledima, da se razumijemo 😃 Imam dosta za pokrit troškove i kupit bilo koju novu igru koja dođe. Meni to super.