cauboi_bibappu igras sa Greatswordom? Uzmi fight i kreni samo dodgeati sve napade bez da udaraš i vidi koliko mozes izdrzati 🙂 Sa GSom trebas samo dodge attack i backout i trebas izbjegavati trejdanje sa njime. Imas par njegovih napada koji ga otvaraju za udarac ili dva ali generalno dodge attack pull out. Isto tako imas NPCa jednog vani u prolazu prije giganta (ako ides nazad samo ravno. I onda nju mozes summonirati tokom fighta. Ona ce ti dosta olakšati plus to joj je quest. Neke bosseve GS riješava ko pička (pogotovo manje bosseve) ali sam došao do zaključka da je taj weapon nazalost loš naspram konkurencije. Imam +11 weapon, ne znam što će biti kad ga dignem još i kad dignem STR još ali za sad sam jako jako nezadovoljan što se težih bosseva tiče.
@Soul skoro sam ga ubio. zamisli kako sam failao, imao sam šansu ga ubiti na 10-15% sam ga stunnao imam kritical i promasim mjesto da ga udarim i zamahnem, peder se digne i ode u zrak i kako mi je lock on bio otisla mi kamera u pičku maternu ja se pogubio na kratko i lik me 1 shotao 🙂
btw za pc igrače, igra mi se ruši svakih nekoliko sati, kao da ima memory leak, što nije ništa čudno za DX12... ali ono pušiona. sad sam radio zmaja jednog ezekiela i taman mi krenulo dobro i skrši mi igru.