Evo utuko sam 40 sati i na levelu 74 sam.
Mislim da sam zaokruzio meni licno jedan odlican side quest koji je ukljucivao vise likova.
Nisam ni planirano isao ka kompletiranju istog ali istrazivanjem se sve nekako sklopilo i dovelo "kraju", tako da nemog reci da je siguran kraj ali po itemima koje sam dobio mislim da je.
Kad vec pricamo o side questovima...kakav dizaj istih, ovo nebi radilo u svakoj igri ali svako ko planira da radi na open world igri bi svakako trebao da protumaci i izuci sta From radi na ovoj , i ako ovde stvari mogu biti ponekad konfuzne i nije bas jasno gde treba ici i sta uraditi, mislim da bi neke igre sa blagom inspiracijom Eldena moge dobiti puno na kvalitetu.
A ljudi kakva sam mesta posetio i protiv kakvih boseva sam se borio... <3
Necu nista pricati sve je spoiler ali ova igra sabija sa svih strana.
Imam jos fin deo mape da otrikem, jako dobar otkrivene da procesljam a o onome dole...nem pojma 🙂
Dosta se prica o gameplay-u i borbi ali pored toga ove likove i njihove price nikako ne treba zanemariti.
Svet i okolina pricaju za sebe a ovi ljudi samo dodaju na to bogastvo.
E da...mnoge stvari i bosove koja sam upravo video izgledaju i odisu krajem mnogih drugih igara a ja ni blizu kraja nisam, sto vise brzo sam nabaso na metu koja mi je samo lagano pokazala srednji prst......