cauboi_bibappu igras sa Greatswordom? Uzmi fight i kreni samo dodgeati sve napade bez da udaraĆĄ i vidi koliko mozes izdrzati đ Sa GSom trebas samo dodge attack i backout i trebas izbjegavati trejdanje sa njime. Imas par njegovih napada koji ga otvaraju za udarac ili dva ali generalno dodge attack pull out. Isto tako imas NPCa jednog vani u prolazu prije giganta (ako ides nazad samo ravno. I onda nju mozes summonirati tokom fighta. Ona ce ti dosta olakĆĄati plus to joj je quest. Neke bosseve GS rijeĆĄava ko piÄka (pogotovo manje bosseve) ali sam doĆĄao do zakljuÄka da je taj weapon nazalost loĆĄ naspram konkurencije. Imam +11 weapon, ne znam ĆĄto Äe biti kad ga dignem joĆĄ i kad dignem STR joĆĄ ali za sad sam jako jako nezadovoljan ĆĄto se teĆŸih bosseva tiÄe.
@Soul skoro sam ga ubio. zamisli kako sam failao, imao sam ĆĄansu ga ubiti na 10-15% sam ga stunnao imam kritical i promasim mjesto da ga udarim i zamahnem, peder se digne i ode u zrak i kako mi je lock on bio otisla mi kamera u piÄku maternu ja se pogubio na kratko i lik me 1 shotao đ
btw za pc igraÄe, igra mi se ruĆĄi svakih nekoliko sati, kao da ima memory leak, ĆĄto nije niĆĄta Äudno za DX12... ali ono puĆĄiona. sad sam radio zmaja jednog ezekiela i taman mi krenulo dobro i skrĆĄi mi igru.