weky IĆĄao sam na elden wiki za neke questove i njih sam pomapirao uz osnovne reference da mi ljudi vide ipak malo guida. Imam megalomanske rezultate na kanalu (za svoje pojmove) i stvarno me Elden boostao brutala. JoĆĄ uvijek velikom veÄinom idem blind. MoĆŸda pogledam smjernice kad budem dalje u igri, hrpu toga imam otkriveno, ne ĆŸelim opet fulat previĆĄe.
GuĆĄtam i dalje, idem po dvorcima i kad se zaĆŸelim malo odem okolo u dungeon. Smanjio sam ĆĄetnju konjem, previĆĄe je svijeta, ubije u pojam a ne ĆŸelim izgorit. JuÄer baĆĄ fino naletio na neki tower, reko idem Runu aktivirat, pa me mage aktiviro đ Igra briljira kad ideĆĄ planski story i tak neke veÄe sekcije, ovaj filler treba izbjegavat u smislu da cijeli dan kopaĆĄ te dungeone. Taj dio stoji prema onom komentaru, ali tu sam si sam kriv kad sam iĆĄao sve redom radit. Uvijek tak krenem pa kasnije prekalkuliram rutu đ Dobro je, danas i sutra radim, pa Äu se zaĆŸelit. I dalje imam neopisivu ĆŸelju za igranjem (imam cca 55h, satnica kaĆŸe 84 ali sigurno sam 30tak sjedio i radio videje + guide).