weky Išao sam na elden wiki za neke questove i njih sam pomapirao uz osnovne reference da mi ljudi vide ipak malo guida. Imam megalomanske rezultate na kanalu (za svoje pojmove) i stvarno me Elden boostao brutala. Još uvijek velikom većinom idem blind. Možda pogledam smjernice kad budem dalje u igri, hrpu toga imam otkriveno, ne želim opet fulat previše.
Guštam i dalje, idem po dvorcima i kad se zaželim malo odem okolo u dungeon. Smanjio sam šetnju konjem, previše je svijeta, ubije u pojam a ne želim izgorit. Jučer baš fino naletio na neki tower, reko idem Runu aktivirat, pa me mage aktiviro 😃 Igra briljira kad ideš planski story i tak neke veće sekcije, ovaj filler treba izbjegavat u smislu da cijeli dan kopaš te dungeone. Taj dio stoji prema onom komentaru, ali tu sam si sam kriv kad sam išao sve redom radit. Uvijek tak krenem pa kasnije prekalkuliram rutu 😃 Dobro je, danas i sutra radim, pa ću se zaželit. I dalje imam neopisivu želju za igranjem (imam cca 55h, satnica kaže 84 ali sigurno sam 30tak sjedio i radio videje + guide).