• [deleted]

• Uređivano

Brijac ja vidim na ps store-u, jedan od uvjeta je da nemaš aktivan ps plus

Ja ni nemam plus od 6 mjeseca, a ove ponude mi nema uopce :S

Nemam ni ja na HR accountu pa mi nudi 25% samo.

Malo sam se počastio dok su popusti.

Kao prvo, Death Stranding: Director's Cut. Jako se veselim izletu s Kojimom. Kao drugo, Star Wars Jedi: Fallen Order. Planiram ponoviti gradivo prije Survivora, ovoga puta na PS5. Kao treće, Resident Evil 2, s obzirom da ima PS5 verzija, a jedna je od najdražih mi igara prošle generacije. Kao četvrto, The Council, malo sam se zaželio narativnih igara u kojima samo donosim odluke. I kao peto, Demon's Souls. Nisam ljubitelj soulsbornea, ali ljudi moji ova igretina me osvojila od prve minute… Ovdje ću sate gubiti.

Horizon ZD Complete Edition, €13.

Rezervirao Intel i5 13600KF, u ponedjeljak idem po njega

f_i_c_o ajmeeee kako dobro izgleda! Cestitam! Probaj next gen witchera 3 sa RT 😂

Nebu ni to problem jer witcher ima u postavka frejm generator koji podržava ova grafa tak da bu imao 60 FPS a uz RT i 4K sve na max

od 5.00 vidi se i hrpa npca, zauzeće CPUa i sve ostalo

Počastih se (ili kaznih, kako se uzme) za Božić. Preko CDkeysa za meni prihvatljivu lovu. E sad, kad ću to zaigrat, nadam se već ovaj vikend.

Fenix nemam, nisam srećom prednaručivao pa kad sam vidio da je tad bio neigriv krš, nisam htio nabavljat.

A onda sam tek poslije nabavio PS5 i kantu pa sam čekao kad će neka decentna zakrpa doći (koja se dogodila s 1.6. ajmo reć) i neka niža cijena.

chono taman gledam benchmarke i razmisljam da bi mi to bio dobar upgrade! Jedino sto bi ja isao na K verziju sa onboard gpu jer dosta pomaze u videu sto meni treba za posao. U svakom slucaju bomba proc!

Mali update, nije u idealnom stanju, ali good enough koliko je stara igra i koliko je jeftino bilo.

Također stigao i CC, pridružuje se kolekciji FF stilova.

Kupil u Tehnomagu za 7000kn na akciji. Htel kod Tuhya uzeti, al kod njega malo skuplje. Trudna žena i djete neće imat kolača i ostalih delicija za Božić, ali im mogu pustit video kolača i ostalih delicija na Youtubeu u 4K rezoluciji. Još ga istražujem, ima dosta dodataka i kerefek. Tipa, sadržaj na HRT-u mi ponudil da pogledam na Youtubeu. Inače, napravil sam takvo sranje da se sad želim obesiti. Uz višak papira bacil sam i garanciju. I... pokušavam ju nabavit. LG Hrvatska uputila me na Tehnomag, ovi to nemaju i uputili me na LG Hrvatska koja me opet upućuje na Tehnomag… i tak u krug.

klinjo Htel kod Tuhya uzeti, al kod njega malo skuplje

Vidjeti mene vrijedi tih novaca… 😢😢

😄

Ne kužim ovo za garanciju… onaj jamstveni list (knjižnicu) si bacil? Realno ti i nije bitno, račun bi moral bit dovoljan. Al s obzirom da su, kolko znam, iste za cijeli LG brand, mogu ja potražit ak imam.