Nebu ni to problem jer witcher ima u postavka frejm generator koji podržava ova grafa tak da bu imao 60 FPS a uz RT i 4K sve na max

od 5.00 vidi se i hrpa npca, zauzeće CPUa i sve ostalo

Počastih se (ili kaznih, kako se uzme) za Božić. Preko CDkeysa za meni prihvatljivu lovu. E sad, kad ću to zaigrat, nadam se već ovaj vikend.

Fenix nemam, nisam srećom prednaručivao pa kad sam vidio da je tad bio neigriv krš, nisam htio nabavljat.

A onda sam tek poslije nabavio PS5 i kantu pa sam čekao kad će neka decentna zakrpa doći (koja se dogodila s 1.6. ajmo reć) i neka niža cijena.

chono taman gledam benchmarke i razmisljam da bi mi to bio dobar upgrade! Jedino sto bi ja isao na K verziju sa onboard gpu jer dosta pomaze u videu sto meni treba za posao. U svakom slucaju bomba proc!

Mali update, nije u idealnom stanju, ali good enough koliko je stara igra i koliko je jeftino bilo.

Također stigao i CC, pridružuje se kolekciji FF stilova.

Kupil u Tehnomagu za 7000kn na akciji. Htel kod Tuhya uzeti, al kod njega malo skuplje. Trudna žena i djete neće imat kolača i ostalih delicija za Božić, ali im mogu pustit video kolača i ostalih delicija na Youtubeu u 4K rezoluciji. Još ga istražujem, ima dosta dodataka i kerefek. Tipa, sadržaj na HRT-u mi ponudil da pogledam na Youtubeu. Inače, napravil sam takvo sranje da se sad želim obesiti. Uz višak papira bacil sam i garanciju. I... pokušavam ju nabavit. LG Hrvatska uputila me na Tehnomag, ovi to nemaju i uputili me na LG Hrvatska koja me opet upućuje na Tehnomag… i tak u krug.

klinjo Htel kod Tuhya uzeti, al kod njega malo skuplje

Vidjeti mene vrijedi tih novaca… 😢😢

😄

Ne kužim ovo za garanciju… onaj jamstveni list (knjižnicu) si bacil? Realno ti i nije bitno, račun bi moral bit dovoljan. Al s obzirom da su, kolko znam, iste za cijeli LG brand, mogu ja potražit ak imam.

Tuhy Ti si mi bil prvi pick…al sam bil škrta muška kurva da dam 500kn više. I sad kad vidim da sam povredil dubinu duše takvom biću, takvom anđelu… dođe mi da dojdem izljubit te i izgrlit. Javim ti se u privat. Nemoraju znati da ti budem ponudil pušenje.

Gledam ja sad sliku na mobitelu i dolje gdje pise internet sam mislio da pise Grundig. Kontam, jebo sebe, ovaj klinjo bas neki lud tip da daje hiljadu eura za Grundig.

Garrus_V je, ne. Ima slika broj dva da se vidi i kutija. Na Grundig se nebi ni naslonil. Imam traume od Grundiga od kad radil u trgovini s elektronikom. "To je z Nemačke", "to švabo dela", "nemačka kvaliteta"…tak mi ljudi govorili.

Kupio ženi akvarij, bacamo se u akvaristiku.

ikral Pametno prvo s akvarijem krenut, a ne s ribama.

buz Naravno, prvo da se sve stabilizira a onda pomalo ribice. Imala je već akvarij, upućena je, a dobili smo već i puno dobrih savjeta.

Edit:

Evo složio i stalak od IKEA stola s nogama na podešavanje

I evo, samo još ribice

klinjo Tipa, sadržaj na HRT-u mi ponudil da pogledam na Youtubeu.

Ovo je super, kako funkcionira točno?