Genesis 4k/30fps je Forza Horizon 5.Ovih par igara koje su na 120fps su grafički degradirane igre,izgledaju isprano,pogotovo Dirt 5.

1080p 80-120Hz je pravilnije pisati.

Probao sam Gearse, Dirt 5, COD Cold War...
Gearsi rade dobro, Dirt 5 je jako degradirana grafika i ne preporučam nikome igrati u tom modu.

Call of Duty radi ok i izgleda dobro ali skuži se mekana slika.
Uglavnom nije loše za konzolu i bonus za 1080p vlasnike TV-a ili monitora samo su pretjerali sa tim 4k 120 natpisom.
Padovi frejma na 80-90 uz VRR nisu strašni.

No imamo još bolje kod Sonya.
8K natpis, iako PS5 ne podržava ni full HDMI 2.1 bandwith.🤗

Stigao mi je 8bitdo Pro 2 kontroler danas i iskreno sam jako iznenađen i vrlo zadovoljan sa svime. Uzeo sam ga primarno za Nintendo Switch no ima opciju i za druge platforme sa pomakom sklopke na dnu. Najviše sam ga uzeo radi d-pada koji radi jednako kao i SNES, dakle 1:1 kopija. Prednje tipke su vrlo dobre i clicky, dok su shoulder triggeri mix između SNES i PS4. Stražnji dio ima dvije dodatne tipke koje nemaju funkciju no preko aplikacije na mobitelu se može u potpunosti promijeniti raspored tipki uz makro komande i turbo opcija i tako do 3 različita profila koji se mogu memorirati na kontroler te izmjenjivati pritiskom na tipku sa prednje strane kontrolera. Bonus je što dolazi sa USB C utorom za punjenje i punjivom baterijom od 1000 mAh koja navodno drži do 20h gameplaya, no to se vrlo lako poboljša jer se baterija može izvaditi vani kao na Xbox kontrolerima te se mogu npr staviti eneloop baterije od 2500 mAh za relativno sitne novce. Ako se netko misli uzeti neki "zamjenski" kontroler, smatram da je ovo odličan odabir!

Vrhunski, al sam se precjenio malo.
Ovaj krumpir je za dvoje, a sendvič ogroman.

Uzeo za doma.

Ta ambalaza, to sam im ja isporucio neki dan. Two flints krojacnina.

Edit: kraft posuda za salatu 1300ml. Profesionalna deformacija.

Ali nisam jeo, ak je fino a izgledactako, ah bozecmoj, pojest ce se hehe

Ubo preko vikenda Grid Legends na PS Storeu na popustu i neloša igra, barem ovo malo što sam igrao.

ThaUrban platio sam je 370kn na Storeu, a što se tiče fizičke verzije, mislim da je bila u Sancta Domenici na popstu 399kn, ne znam da li je još uvijek. Vjerojatno kolega @Tuhy zna.

Konacno uzeo Ghost in the Shell anime 4k steelbook i Erased complete koji je bio nesto manje od 20 evri.
    GITS dodje i sa lepim posterom koji nisam slikao.

I moja mala Ghost kolekcija ( Blu-ray drugog dela, prvi GITS DVD, 4K , Blu-ray steelbook i na kraju jedan 4K steelbook)

PnC inspiracija...

Žena ranije kupovala nešto za stan i dobila kupon. Na kraju me izašla ova deluxe verzija (dobiju se još kodovi neki) 200kn. Eto poslije Elden Ringa nešto za opuštanje kad me Cyberpunk trenutno nije uvukao u svoj svijet.

Flipper Vidio si da nitko nije reagirao na tvoj upit o igri pa si odlučio
      Giphy - car seeing GIF

Zamisli odrasla osoba kupuje kuhinjsku napu ili robotski usisivač u Sancti i dobije kupon za sljedeću kupnju.
      Za dva dana dolazi neki lik s tim kuponom i kupuje LEGO Star Wars, i to isključivo zato što Spužbabob tako i tako dolazi na Plus.
      Misle si, a jebote, je se i ona usrećila.