danko-b u žičaru samo na seksualne aktivnosti. Ono, strah od pada i to.

Tzereen Ovaj vikend ne mogu. Pametno bi bilo (bar meni) možda ić odradit Jarun jednom-dvaput prije Sljemena. Čisto da mi noge ne umru.
Hehe

Tzereen to ti je najbolja kupnja u posljednje vrijeme. za zdravlje i kondiciju prva liga a i niš te ne košta goriva, osim hrane koju popapaš za energiju da moreš pedale okretat, hehe!

Tzereen
    Bio sam prosli vikend, bojim se visine inace, tak dok je krenula mi nikak nije bilo svejedno, tek nakon 10 min sam se opustio to jest da nisam gledao u pod i mobitel. Kad smo se vracali vec sam bio baja, opusten dok nisu rekli ljudi kaj su bili u zicari s nama da je njima zastala na 5 min kad su isli gore. Vjerojatno zbog vjetra jer je jako puhalo, pa sam se opet usro.
    Di si kupio bic i koliko si dao?
    btw nosi to svijetlo sa sobom jer su meni vec 3 maznuli.

danko-b
      DSG. 5700 kn.
      Dosta sam proučavao zadnjih 10 dana. Obišao 4-5 shopova, provozao malo i mislim da je ovo najkompletniji bajk u tom cjenovnom rangu. Oprema je fakat super. Btw, da, svijetla se skidaju u sekundi i idu sa mnom uvijek. Znam da se sve živo krade s bicikala. A i sami bicikli. Tak da bude za sad u stanu, hahaha. 🤣

Baš bi mogo probat žičaru. Da usporedim s onom u Njemačkoj od predprosle godine. Volim taj thrill. Lani sam bio na ziplineu. Prije skakao bungee u Šibeniku.

TITANXIS
      thanks buddy. Da, s vremenom fakat skuzis da je dobro malo poraditi na sebi. Zbog sebe samog, naravno.

Tzereen
        Onda ti nemas problema s visinom, zicara bi ti bila kamilica...
        Ja sam uzeo svoj bajk prosli DSG-u kod bundeka,kazem prosli jer su mi ga ukrali kod Avenue Malla usred bjela dana vezanog pored kamera. Imao sam ga tek pol godine.
        Sad ovaj kaj imam sam kupio u zalagaonici.

Tzereen Ja se kao gospodin vozim na Sljeme, autom. Svi mi se miču, a pješaci i biciklisti skaču i skreću u provaliju kad ja dolazim. 😄

Tzereen Prije skakao bungee u Šibeniku

I ja skočio, ali prije nekih 11 godina, kad sam bio malo mlađi i luđi.
          Žičara je smijeh prema bungie ju, žešća kamilica....

Danas bio u Hercegovini (Kiseljak) pa kupio patike na popustu izašle me oko 80 hercegovačkih maraka što je oko 40 eura ! Odličan deal 😉

Ne mozes ti nikako bez da nacionalisticku provokaciju ne ugradis u svoj post. Cak ni u ovako naocigled benignoj temi.

Garrus_V

Kakve veze ima USA Polo Patike s nacionalizmom 🙄

Možda bolje da sam kupio Diadora il' Kappa pa bi ti "pasalo" 👀

Edit : da ne odem u spam kupljena kada za novi WC