lars82 weky Prošli tjedan 2 neslužbena partya i domjenak. Firma je Chicago based pa je vlasnik došao u posjetu te odmah riješili to. Novčane nagrade će u 12om mj xD
Nightyx nije hit, nije skupa, ali izgleda zakon 😃 najvise mi se svidja sto je obicna crna, bez nekih ludih printeva na sebi
Nightyx weky lago bi da ne kazem da nije u kuhinji, ali je ipak na stolu a ne na podu 😃 Zero bome, prsti će mi biti prejaki sigurno, ako ništa, bolje će raditi desanka šakić 🙂
Raziel Miro Dobrodošao u klub. Savjetujem ti da zaštitu odmah nabaviš, jer su mu ivice jako pogodne za ogrebati i skinuti boju.
Miro Nightyx Nemoras iskljucis i gledas kad oces JoelDrake Iman Galaxy Watch 2 i posao je lagano u kurac pa je dosla dobra ponuda od tcoma i uzeo sam ovo ali i dalje gledan kocku ako je kupim ovaj ide ženi. Raziel A ko ga jebe ne svida mi se ideja da moran masku i ja satu imati
Raziel Miro A ko ga jebe ne svida mi se ideja da moran masku i ja satu imati Ako ga planiraš svakodnevno nositi, vjerovatno ces u prvoj sedmici početi da primjećuješ parnice (osim na staklu),a onda će ti biti žao što me nisi poslušao. Nabaviš si ovakvo nešto i ne misliš. Ja za svoj imam 5 komada.
Tzereen doctorfreak toga kod Samsunga i Applea nema. Ako to želiš, onda kineze tipa Xiaomi, Amazfit, Zepp, Huawei, OnePlus.