Nightyx nije hit, nije skupa, ali izgleda zakon 😃 najvise mi se svidja sto je obicna crna, bez nekih ludih printeva na sebi
Nightyx weky lago bi da ne kazem da nije u kuhinji, ali je ipak na stolu a ne na podu 😃 Zero bome, prsti će mi biti prejaki sigurno, ako ništa, bolje će raditi desanka šakić 🙂
Raziel Miro Dobrodošao u klub. Savjetujem ti da zaštitu odmah nabaviš, jer su mu ivice jako pogodne za ogrebati i skinuti boju.
Miro Nightyx Nemoras iskljucis i gledas kad oces JoelDrake Iman Galaxy Watch 2 i posao je lagano u kurac pa je dosla dobra ponuda od tcoma i uzeo sam ovo ali i dalje gledan kocku ako je kupim ovaj ide ženi. Raziel A ko ga jebe ne svida mi se ideja da moran masku i ja satu imati
Raziel Miro A ko ga jebe ne svida mi se ideja da moran masku i ja satu imati Ako ga planiraš svakodnevno nositi, vjerovatno ces u prvoj sedmici početi da primjećuješ parnice (osim na staklu),a onda će ti biti žao što me nisi poslušao. Nabaviš si ovakvo nešto i ne misliš. Ja za svoj imam 5 komada.
Tzereen doctorfreak toga kod Samsunga i Applea nema. Ako to želiš, onda kineze tipa Xiaomi, Amazfit, Zepp, Huawei, OnePlus.
buz Poludim kad mi na običnom satu baterija ode za godinu dana, mislim da bi ovo sranje radije u zid bacio nego punio svaka dva dana.
buz Tzereen Ja nosim većinom te klasične, imam ih 3 (Sanader za siromašne) pa onda eventualno petkom kad je na poslu casual friday imam onaj Amazfit T-Rex i nekad ga stavim poslije posla na ruku pa mi je to za slobodno vrijeme. No njemu baterija traje 10-ak dana i to mi je ok.
Miro Raziel Ma vidija san to ali mi ne izgleda lipo a i nije me bas brige sad je zima sat je pokriven pa se nece udariti….valjda