[deleted] raspadaju se sve manje vise, ali da skuplje su udobnije barem kad je rijec o nike-u i adidasu, prosle godine sam uzeo ultraboost dna 5.0 i nakon godinu dana im se cijeli djon izlizao toliko da sam direktno na onoj pjeni hodao, a kao continental ga proizvodi. Prije par mjeseci opet uzeo ultraboost samo ovaj put '22 i vec primjecujem kako se vlakna na par mjesta izvlace. Rekao bih da je kvaliteta izrade maksimalno 4/10 ali jebiga udobnost je 10/10 bez sumnje.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Znači i vi ste imali svakakvih iskustava sa tenisicama.
Ja vam kažem da prije cirka 15 godina kod nikea nije bilo bitno jel su skuplje il jeftinije. Pa to nisi mogao uništiti. Kao klinac sam u njima trčao po asvaltu, blatu, šoderu…igali smo nogomet po svim terenima…i ostale su čitave. Dakle svakodnevno ubijanje koje je trajalo barem godinu dvije. I mijenjao sam ih samo zato jer se već džon pojeo
Sad kupim najkice za 400kn…samo hodam u njima i popucaju na vrhovima iznad prstiju kroz 2 tjedna. I da original kupljen na ecipele.hr.
A s adidasom za sada nemam tih problema…evo 3 para u 2 godine…još se mogu nosit.
Jel nike zbilja tolilo podbacio kvalitetom?
doctorfreak nije. Nisi imao sreće.
AbelKOsMos Moja će sutra. Vjerojatno.
the forest za par eura sebi i napucanom
- Uređivano
Uzeo na PSN Storeu na BF akciji Life is Strange True Colors. Prijašnji nastavci su mi bili ok, pogotovo kad želim nešto za opuštanje. Od ovog nastavka ne očekujem ništa manje.
Kad prije su vas darivali?
Karte za Avatar: The Way of Water u 4DX-3D
- Uređivano
Šta je to, tepih za kuhinju?
Bit ćeš hit na plaži sljedeću sezonu, ili u gymu.