Došla je. Ali nemam vremena za otvaranje.

Evo da se vidi kolika je. (Regalla)

4mal odkad ti pušiš električne cigarete? Nisam te vidio da pušiš ovih par puta kaj smo se vidli.

Tzereen Pitanje je jel to je Regalla!!?? Ajde, pakiranje izgleda malo veće nego moje od kolektorskog izdanja

Solid_Snake Miura, crni Miura! Otišao si i zavio nas u crno! Šta Bog ne uze onog R.R. Martina, toliko dugo čekam novu knjigu da me zaboli kurac više za nju. Tako je i Rade Končar otišao, a Ante uspio uteći!

Picek od prije par mj. se prebacio sa cigareta na vape😉

• [deleted]

• Uređivano

Bijeli ne može izdržat cjelodnevno peglanje po Aloy pa je dobio brata.

1 / 2

Odličan u živo.

Stvarno izgleda fenomenalno. Šteta što je baterija u kurcu. Bemti Sony i nemogućnost da ponove trajanje baterije sa PS3 konzole koja je trajala danima. Nadam se da će u nekoj 2.0 verziji malo povećati bateriju ili optimizirati potrošnju + trajno isključivanje mikrofona koje je potrebno. Znači svaki puta kada uključim konzolu i mikrofon je opet uključen...pa jebote idiota.

Nexus Pa kad ste htjeli fine vibracije, haptic feedbackove,extra trigere,ledice i slično 😆

Nexus Stvarno ima mušica i manjih problema koji su više QoL kategorije na PS5, ali ovo je jedina stvar koja mi je baš veliki problem. Jako me smeta trajanje.

doctorfreak Bežićne mehaničke tipkovnice s RGB osvjetljenjem koje konstantno mijenja intenzitet i boju mogu potegnuti i do 24h. Trebao bi moći i kontroler više od pišljivih 5h. Pogotovo kada 95% dostupnih igara ne nudi nikakve DualSense funkcionalnosti, samo vibraciju.

e a kakve je kvalitete materijal na stickovima? jesu li poboljšali to? znam kad je izašao ps4 kontroler pa to nije bilo tak kvalitetno i počelo se ubrzo čohati tak da sam odmah u startu uzeo i zaštitne gumene kapice i još su gore, origigi je uščuvano. bilo je navodnih poboljšanja kroz sljedeće serije kontrolera ali sony stalno testira te materijale i na kraju ispadne lošije. one originalne palice za analog dualshock sa prvog ps1, e to je bilo nepoderivo. i sama plastika kučišta osim kaj je izazivala poplavu.

TITANXIS Rekao bi da su identične kao na DualShocku.

TITANXIS rekao bih kao i kolega da su gljive iste kao i na DS4, da nema neke razlike, barem ovo što je izvana vidljivo.

Torgue
              Bogami...jebeno izgleda, ali nisam ni ocekivao da ce ga ovi ovde navuc, pogotovo s obzirom na cenu (55).