Što ste zadnje kupili ili dobili?
Solid_Snake Miura, crni Miura! Otišao si i zavio nas u crno! Šta Bog ne uze onog R.R. Martina, toliko dugo čekam novu knjigu da me zaboli kurac više za nju. Tako je i Rade Končar otišao, a Ante uspio uteći!
[deleted]
- Uređivano
Bijeli ne može izdržat cjelodnevno peglanje po Aloy pa je dobio brata.
Odličan u živo.
- Uređivano
Stvarno izgleda fenomenalno. Šteta što je baterija u kurcu. Bemti Sony i nemogućnost da ponove trajanje baterije sa PS3 konzole koja je trajala danima. Nadam se da će u nekoj 2.0 verziji malo povećati bateriju ili optimizirati potrošnju + trajno isključivanje mikrofona koje je potrebno. Znači svaki puta kada uključim konzolu i mikrofon je opet uključen...pa jebote idiota.
Nexus Pa kad ste htjeli fine vibracije, haptic feedbackove,extra trigere,ledice i slično
- Uređivano
Nexus Stvarno ima mušica i manjih problema koji su više QoL kategorije na PS5, ali ovo je jedina stvar koja mi je baš veliki problem. Jako me smeta trajanje.
doctorfreak Bežićne mehaničke tipkovnice s RGB osvjetljenjem koje konstantno mijenja intenzitet i boju mogu potegnuti i do 24h. Trebao bi moći i kontroler više od pišljivih 5h. Pogotovo kada 95% dostupnih igara ne nudi nikakve DualSense funkcionalnosti, samo vibraciju.
e a kakve je kvalitete materijal na stickovima? jesu li poboljšali to? znam kad je izašao ps4 kontroler pa to nije bilo tak kvalitetno i počelo se ubrzo čohati tak da sam odmah u startu uzeo i zaštitne gumene kapice i još su gore, origigi je uščuvano. bilo je navodnih poboljšanja kroz sljedeće serije kontrolera ali sony stalno testira te materijale i na kraju ispadne lošije. one originalne palice za analog dualshock sa prvog ps1, e to je bilo nepoderivo. i sama plastika kučišta osim kaj je izazivala poplavu.
AbelKOsMos A đe je stil kejs?
Torgue
Nema
AbelKOsMos Šteta
Torgue
Bogami...jebeno izgleda, ali nisam ni ocekivao da ce ga ovi ovde navuc, pogotovo s obzirom na cenu (55).