Eto ga. Stigao sve sve napravljeno. Tj povrsno napravljeno.
Iz jyska mi javljaju danas u 11 i 30 da je dostavljač dao otkaz ili tako nesto kao doce u petak ja pitao strica dam mu račun on ode u umag jer sam mu ja krivo rekao a trebalo u poreč..srecom imaju krevet u umagu . Ok. U međuvremenu mi toxicpanda (moja kuma) javlja da mi je naručila balone u libru u poreču i platila ih je. Otišo u poreč uzeo balone prošao u buregđinicu+pite "zvrk" kupio 5 pita i jedan burek (2 zeljanica, 2 sir, jedna sa tikvicama i jedan rekbu pravi za @Kaiserus a).
U međuvremenu sam izvuko stol kutni i ormar jedan veliki. BIo je gigakaos u sobi. Pa su mi došli @Kaiserus i komšija Matija i pomogli mi. Poslije smo pojeli tortu i proslavili sa mojim sinom. Udarili rakiju od divlje ruže. @Kaiserus nije htio piti. Odreko se alkohola kaže. Ugl đošao okvir kreveta odnijeli ga u hodnik dok sredim sobu. Propuhao pc i pocistio sve ostalo. Postavio provizorno i napravio prostora za krevet
I tu sam se izjebo ko kurva… da sam imao šrafciger sa nastavcima.za inbus bio bi gotov u 10 minuta. Jebo bog mater koliko retardirano sa inbusom obicnim. Imas mjesta 0.1 mm za okrenuti.
Short story: napravio stavio podnice i madrac. Napravio malom krevet sad isao po jos jastuka sebi i sad lezim i chillam.. ne osjecam leđa :-D sutra cu rijesit pc kablovine.
Edit: i moram pobrisati.zidove od vlage jos malo. Tu mi je kod kreveta bio ormar
Ovaj lightbox taman za noću