Solid_Snake zašto si uzeo obje, ne postoji crossgen u fizičkom izdanju?
Što ste zadnje kupili ili dobili?
doctorfreak Taj iza vozi stari. Trebao je biti na tom mjestu Mercedes iz 2015., ali stari je imao nezgodu pa je trejdao za to uz nadoplatu s obzirom da je bio podosta oštećen prednji kraj. Ali da ne bude zabune, nisam bogat, nije ništa novo.
Kupio bratu
Ali ima cross-gen u fizičkom, dođe i kod ja mislim, za razliku do Cold Wara kojem se trebao platiti upgrade ja mislim.
Solid_Snake apsolutno ne mogu vjerovat da ćeš ti igrati multiplayer
- Uređivano
Zero A nemoj tako bit skroman, bmw je bmw…bome nije za sirotinju
Uživaj auto je bonbon…i pazi na lanac
- Uređivano
Ni ja brate
Nagovorili me
kupio sam sinu čelični krevet 200 sa 90, podnice i madrac memory foam. u pon će mi dostaviti
usput sam kupio 2 lightboxa, bit će slika dok sredim
Na steelbookovima od PS nema covera sa stražnje strane.. ?
f_i_c_o Austrija? Koji shop?
f_i_c_o Odlično hvala…ne znam jel i tebi tako..ali ta web stranica mi se užasno sporo otvara…ponekad punu minutu moram čekat…
- Uređivano
Eto ga. Stigao sve sve napravljeno. Tj povrsno napravljeno.
Iz jyska mi javljaju danas u 11 i 30 da je dostavljač dao otkaz ili tako nesto kao doce u petak ja pitao strica dam mu račun on ode u umag jer sam mu ja krivo rekao a trebalo u poreč..srecom imaju krevet u umagu . Ok. U međuvremenu mi toxicpanda (moja kuma) javlja da mi je naručila balone u libru u poreču i platila ih je. Otišo u poreč uzeo balone prošao u buregđinicu+pite "zvrk" kupio 5 pita i jedan burek (2 zeljanica, 2 sir, jedna sa tikvicama i jedan rekbu pravi za @Kaiserus a).
U međuvremenu sam izvuko stol kutni i ormar jedan veliki. BIo je gigakaos u sobi. Pa su mi došli @Kaiserus i komšija Matija i pomogli mi. Poslije smo pojeli tortu i proslavili sa mojim sinom. Udarili rakiju od divlje ruže. @Kaiserus nije htio piti. Odreko se alkohola kaže. Ugl đošao okvir kreveta odnijeli ga u hodnik dok sredim sobu. Propuhao pc i pocistio sve ostalo. Postavio provizorno i napravio prostora za krevet
I tu sam se izjebo ko kurva… da sam imao šrafciger sa nastavcima.za inbus bio bi gotov u 10 minuta. Jebo bog mater koliko retardirano sa inbusom obicnim. Imas mjesta 0.1 mm za okrenuti.
Short story: napravio stavio podnice i madrac. Napravio malom krevet sad isao po jos jastuka sebi i sad lezim i chillam.. ne osjecam leđa :-D sutra cu rijesit pc kablovine.
Edit: i moram pobrisati.zidove od vlage jos malo. Tu mi je kod kreveta bio ormar
Ovaj lightbox taman za noću
Meni otvara instant :/ , probaj otvorit page u "incognito prozoru", ako ti onda otvori vjv. web browser cache-a treba očistit, ili možda probaj drugi web browser