escoban

Pridružujem se! Volio bih da nisam imao već obje igre, ali eto 60 FPS je 60. Dat ću opet iste pare kad dođe na PC 😂

prayer meni dobro ispalo uvik sam se nada da ce DLC doci na ps+

Garrus_V Meni su te bijele trake na PS5 igrama ružne, jebat ga. Trebali su staviti crne kao na PS3.

Meni su bile trake na coverima skroz ok. Na PS3 je crna boja bila odlična, pogotovo na prvim PS3 igrama gdje je traka bila vertikalna s punim nazivom plejke. Plava boja na coverima PS4 igara mi je bila ružnjikava i nije mi nikad sjela. No bijeli cover mi se čini ipak pozitivnim iskorakom što se tiče dizajna.

Velicina kutije, dizajn covera, a posebice po strani gdje bi sve igre imale jednako rasporedjeno dva crno-bjela polja sa nazivom igre koji je gotovo uvijek u istom fontu su imale najbolje kutije ikada, a to su one od ps2. Kad ih fino poslazes nisu izgledale ko sangajski kirvaj i upadale u oci.

Ps4 ima odvratne, ps 3 nesto malo bolje, origigi xbox odvratne, 360 isto malo bolji dizaj. Wii i Wii U su ok, switch takodjer jer je sve u jednoj - nazalost crvenoj boji, te xbox one koji ima crnu podlogu, ali fontovi su drugaciji, no opet je bolje nego kod ovih sto imaju i boje drugacije.
    Govorim o coverima sa strane kad ih se poslaze po polici sto mi je i najbitnije. Za GC se iskreno ne mogu sjetiti kako izgledaju.

Kupio Solane, Dogelona i Shibe, za sad se isplatilo, samo da zontra ne krene u kupovinu 😆

Stigle Arctis 7+ 😉
    Hvala svima na preporukama jer, ovako na prvo slusanje, slusalice su stvarno vrh i nije opce cudno da imaju toliko dobrih reviewa i nagrada.

Prebacujem malo stavri i tako
      Neko ispod madraca drzi pare ja igre

Kupio Watch Dogs Legion za 100 kn , ak mi i dosadi za par dana nisam puno spusio.

UPDATE : Watch Dogs Legion je prokleto smece , najgora ubisoft videoigra u zadnjih 10 godina. Ja ne znam koji genijalac je birao te glasovne glumce da glume britanski naglasak , to je komedija. Nije ni ostatak igre puno bolji. Ajd , grad je lijep i core gameplay je prolazan. Igraju na kartu nadzora , kamere svuda ovo ono a kad se suljas zgradama kamere te nikad ne vide. Ko da niko ne gleda te kamere. Aaaaaa steta 100 kuna i par sati igranja.

bosscorelli

ak mi i dosadi za par dana nisam puno spusio.

posle 7 sati 😆

UPDATE : Watch Dogs Legion je prokleto smece

nisam puno spusio

steta 100 kuna

Giphy - ron burgundy GIF

resident_evil Na kraju sam uzeo u Sancti jer su taj model imali na lageru a imao sam kod sa 100kn popusta tako da me ispalo isto kao da sam i narucivao. Sto se tice razlike mislim da je nema i mislim da su stvarno zakomplicirali sa tim nazivima. Ovi svi koji imaju oznaku plus su noviji modeli sa usb-c konektorom i 30h baterijom. P je za Playstation, X je za XBox ali svi rade na svim platformama tako da je zapravo jedina razlika u bojama koje onda vise pasu uz konzolu.

Od igara:
          NFS Heat (jbg, kaj ću), YS IX: Monstrum Nox

Ovako IRL:
          Resistance bands iz Lidla - idem ih malo natezat da si otežam neke vježbe za po doma

bosscorelli Nije to ništa i ja sam neki dan kupio The division 2 Ultimate edition za 150kn na sniženju i sav sretan kako imam sav sadržaj za malo para....i napokon 60 fps-a..

I onda skužiš da je igra mrtva...u matchmakingu nikada ne nađe nikog...dakle sve misije radiš sam kaj dosadi užasno brzo jer je igra rađena da se igra s ljudima.

Tako da sam hebao majku svima kako mogu prodavat nešto što nitko ne igra i naravno nema povrata para... 🙁

Šteta....a nije tolko loša igra...ali eto više nikad ne kupujem ništa što je primarno MP...

bosscorelli ja sam uzeo na popustu igro 5 sati smece... nisam je vise nikad upalio. Fuj.

ikral Ma nee , pitam jel cesce dajes krv ili ides na separator dati plazmu i trombocite sto mozes 3 puta cesce nego krv. Pa sam zato napisao speedrun do 50 davanja 😃

ikral svaka čast 👏 Sad sam na 21.davanju ktvi, al bum te stigao 😁

ikral još 50 davanja i prijem kod predsjednika. Ja jedva čekam da dojdem do 100 da izgrlim našu Kolindu! Još 37 davanja do naše "presednice".

klinjo izgrlim našu Kolindu

Hoće mu netko reć ili...

TexasFlood Da. Kad si na separatoru to traje cca sat vremena u odnosu na davanje krvi. I na separator mozes 10-11 puta godisnje. Bar je za muske tako , nisam siguran jel i za zene isto. Osim sto pomazes ljudima doniranjem krvi i plazme , kad skupis 30 (muski, a zene 20) davanja imas besplatnan ZET prijevoz. Takoder , na 35 davanja ( muski , a zene 25) imas besplatno HZZO dopunsko zdrvavstveno osiguranje. Cak se dugorocno i isplati ( makar ne radim to zbog toga).

Nakon 36 darivanja krvi imaš besplatno dopunsko koliko znam.

Godišnje se može 4 izvući, nekih 9 godina i eto.
                Zato savjetujem mladima da zdravo žive i hrane se, počnu darivati što prije.
                Sa 27 godina ukoliko sve ide bez problema imaš free dopunsko.
                Nije nešto tih 70 kn ali dobro dođe a budeš i zdraviji jer se krv obnavlja.