Ne truj mi grad beskorisnim konzolama
Što ste zadnje kupili ili dobili?
I evo dugo su trajale malo slušao stavio u punjac da sve napunim satalo u punjacu jedno 6 sati i nikako dobiti zeleno svitlo sad ih iskljucio gledan kutija puna jedna slusaliva puna druga prazna. Evo vrstija u kutiju da vidin oce puniti salje.
Jebote ovaj Sennhaiser ispada jedno od vecih govana sto sam kupio a isao kao na skuplje i kvalitetno. Viditi cu do sutra kakvo je stanje oce proraditi ako ne opet vracanje nazad ali ovaj put ocu novce nazad
Stiglo jos nesto filmova, stiglo jos nesto steelbook-ova.
Rambo First Blood, Bram Stoker's Dracula i Argo
Od ovih samo Argo nisam gledao tako da ce se to prvo skinuti sa liste.
Americki The Ring koji je meni bio super, veselim se ponovnom gledanju…..ganjam japansku kolekciju ali ce priceka malo.
I na kraju ono cemu sam se najvise veselio EX_MACHINA, odlican film, jebeno odlican steel koji dodje sa jos nekim bonusima.
Ova production notes knjiga je natrpana finim informacijama o lokacijama, castu, idejama za film itd.
Zero Bogami 2 bmwa kod kuce..ima se može se
Solid_Snake zašto si uzeo obje, ne postoji crossgen u fizičkom izdanju?
doctorfreak Taj iza vozi stari. Trebao je biti na tom mjestu Mercedes iz 2015., ali stari je imao nezgodu pa je trejdao za to uz nadoplatu s obzirom da je bio podosta oštećen prednji kraj. Ali da ne bude zabune, nisam bogat, nije ništa novo.
Kupio bratu
Ali ima cross-gen u fizičkom, dođe i kod ja mislim, za razliku do Cold Wara kojem se trebao platiti upgrade ja mislim.
Solid_Snake apsolutno ne mogu vjerovat da ćeš ti igrati multiplayer
- Uređivano
Zero A nemoj tako bit skroman, bmw je bmw…bome nije za sirotinju
Uživaj auto je bonbon…i pazi na lanac
- Uređivano
Ni ja brate
Nagovorili me
kupio sam sinu čelični krevet 200 sa 90, podnice i madrac memory foam. u pon će mi dostaviti
usput sam kupio 2 lightboxa, bit će slika dok sredim