Solid_Snake apsolutno ne mogu vjerovat da ćeš ti igrati multiplayer
Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Zero A nemoj tako bit skroman, bmw je bmw…bome nije za sirotinju
Uživaj auto je bonbon…i pazi na lanac
- Uređivano
Ni ja brate
Nagovorili me
kupio sam sinu čelični krevet 200 sa 90, podnice i madrac memory foam. u pon će mi dostaviti
usput sam kupio 2 lightboxa, bit će slika dok sredim
Na steelbookovima od PS nema covera sa stražnje strane.. ?
f_i_c_o Austrija? Koji shop?
f_i_c_o Odlično hvala…ne znam jel i tebi tako..ali ta web stranica mi se užasno sporo otvara…ponekad punu minutu moram čekat…
- Uređivano
Eto ga. Stigao sve sve napravljeno. Tj povrsno napravljeno.
Iz jyska mi javljaju danas u 11 i 30 da je dostavljač dao otkaz ili tako nesto kao doce u petak ja pitao strica dam mu račun on ode u umag jer sam mu ja krivo rekao a trebalo u poreč..srecom imaju krevet u umagu . Ok. U međuvremenu mi toxicpanda (moja kuma) javlja da mi je naručila balone u libru u poreču i platila ih je. Otišo u poreč uzeo balone prošao u buregđinicu+pite "zvrk" kupio 5 pita i jedan burek (2 zeljanica, 2 sir, jedna sa tikvicama i jedan rekbu pravi za @Kaiserus a).
U međuvremenu sam izvuko stol kutni i ormar jedan veliki. BIo je gigakaos u sobi. Pa su mi došli @Kaiserus i komšija Matija i pomogli mi. Poslije smo pojeli tortu i proslavili sa mojim sinom. Udarili rakiju od divlje ruže. @Kaiserus nije htio piti. Odreko se alkohola kaže. Ugl đošao okvir kreveta odnijeli ga u hodnik dok sredim sobu. Propuhao pc i pocistio sve ostalo. Postavio provizorno i napravio prostora za krevet
I tu sam se izjebo ko kurva… da sam imao šrafciger sa nastavcima.za inbus bio bi gotov u 10 minuta. Jebo bog mater koliko retardirano sa inbusom obicnim. Imas mjesta 0.1 mm za okrenuti.
Short story: napravio stavio podnice i madrac. Napravio malom krevet sad isao po jos jastuka sebi i sad lezim i chillam.. ne osjecam leđa :-D sutra cu rijesit pc kablovine.
Edit: i moram pobrisati.zidove od vlage jos malo. Tu mi je kod kreveta bio ormar
Ovaj lightbox taman za noću
Meni otvara instant :/ , probaj otvorit page u "incognito prozoru", ako ti onda otvori vjv. web browser cache-a treba očistit, ili možda probaj drugi web browser
fensisuperstar da sam imao šrafciger sa nastavcima.za
Odi u pevex ako možeš i kupi si onu multi tool bušilicu sa svim nastavcima jer sad je na 50% popusta, a trebat će ti za ubuduće sigurno. ja uzela neki dan jer bit će namještaja za mjesec dana, a zadnje spajanje koje sam imala je bio radni stol kojem sam probila stranicu jer sam šarafe od ladica lupala čekićem jer nije htjelo sa kacavidom jer je kut bio čudan, da sam imala taj multitool, spajala bi sat vremena, ovako sam spajala 4 sata.
[deleted]
fensisuperstar Edit: i moram pobrisati.zidove od vlage jos malo. Tu mi je kod kreveta bio ormar
Nemaš ništa od brisanja, okreči sobu i stavi onaj za vlagu unutra, pogotovo sad prije zime, ako za niš drugo onda za zdravlje.
- Uređivano
Može privremeno i sa onim sprejom za kupaone za pljesan, pobjelit će pljesan ali neće maknut. Ali se ne vidi i ne širi nakon sprejanja. Samo što je spavaća soba, i maleni spava odmah ispod a miris tog spreja je odvratan, može i pobrisat i preć bojom baš protiv pljesni, držat će mjesec dva.