Tzereen https://www.nespresso.hr/hr/limited-edition/459-pumpkin-spice-cake Jao, što je ukusno. Za ovo doba pogotovo.
doctorfreak chono Kod Intela se dogodilo ono što se nikad nije. Matične su gotovo skuplje od procesora 😃 Jučer mi se frend hvali uzeo sam novi i5 za 1600kn, i matičnu za 1800. 😃
doctorfreak ikral Jel mi može netko obajsniti razlog zašto je ovolika pomana za ovime? Među ružnijim tenisicama koje sam vidio, a za stotinjak kuna sumnjam da su tako udobne da bi opravdale 2500 eura po kolko su se prodavale na ebayu nedavno.
led_zeppelin doctorfreak nema je. Ljudi nepotrebno dizu “vrijednost” glupostima. sjeti se pomane flappy birda na iphoneu. Ja sam si za vikend uzeo ove crne. Nisu uber mega kul influencing tik tok kao lidlice, ali su crne i iznenađujuče udobne s obzirom na marku.
ikral doctorfreak Morat ćeš googlat, ja ih kupio jer su bile zadnje, nosit će klinac po stanu. A možda ih mijenjam za PS5 😁
led_zeppelin doctorfreak zato sam ih i piknuo još kad sam vidio da je malo deblji džon i da su šivane pun pogodak. Taman za ovaj prijelaz i kišu kad krene. Bile su mi i smeđe lijepe, ali bijeli džon me odbio. Ne volim bijele tenisice, eventualno na starkama pregrmim malo bijelog. Ali overall izbjegavam sve bijelo od obuće/odjeće.
chono Stigla! Prvo sto je zena rekla je zasto nisi uzeo ATX nego mATX… e jebiga, jer sam htio ustedjeti 🤣
f_i_c_o StarFox_N Da, art im je baš vrh, a da stvar bude bolja očeš na papiru, pleksiglasu, metalu, foliji… sve imaju
f_i_c_o GabrielZG https://www.fromjapan.co.jp/en/special/order/confirm/additionelekitel:10008543/2_1/lgk-link_search , ali to ti je 25th Aniversary Limited Edition za Japan only (NTSC-J regija) , mislim da nema engleskih titlova (nisam 100% siguran za ovo) Genesis Tnx ,ali koji je to bio fijasko…Nintendo failao žešće, stranica za preorder se raspala u roku 5min kako so otvorili pre-ordere :/
Raziel Dobio Seriju S od starog prijatelja na poklon. Nije znao da već imam PS5, a on ju koristio svega par puta, pa mi je kaže da je prodam i uložim si u nešto pametnije kad mi već ne treba. Žao mi je prodati, ali nažalost nikakve koristi nemam od nje.
StarFox_N Raziel Ako te ikada zanimalo nešto s Xboxa a nisi imao prilike odigrati sada možeš. Odigraš pa prodaš.
doctorfreak Raziel U jebote kakav poklon…a evo vidiš ja bi baš igrao..uzeo bi pretplatu…pa makar samo forzu probao…nikada xbox nisam imao…i vjerujem da se ima kaj odigrat…
master_x Raziel Napisao si kao da je neko smeće od konzole,podcjenivački.Ima se itekako šta odigrat na tome "zvučniku" od konzole.
oxi Raziel netko će se razveselit sa novom konzolom, a ti ćeš unovčit poklon, apsolutni win win. Inače nisam fan gomilanja "možda će mi trebat" stvari. Bolje da ju netko koristi nego da skuplja prašinu.