Tzereen Torla sorry, nisam baš za kompom.

Anker znam da je jako dobro prihvaćen. Nisam ziher koji model. Soundcore II možda?

Koji je to cjenovni rang? 100eura?

Anker Soundcore Liberty Air 2, da.

Mislim da su i Anker i Nothing oko 650-700 kn

Torla ja bi radije Anker u tom slučaju.

Vidi koliko ti je OnePlus Buds Pro. Zna bit na akciji, a mislim da je bolji. Puna cijena je inače 150eura.

Kakav pobogu anker?Kakvo sidro?

Corsair mm350 podloga bila je nekih 25% popusta na amazon.de tako da sam je morao uzeti jer je stara bila već pohabana. Dobar spill resistance materijal i dosta je mekana pa je ugodna za duge gaming sesije. Preko Amazon prime-a stigla iz njemačke za 2 dana.

Cpl_Darac
      Spill proof? Zar se tipkovnica koristi ko podmetač ispod tanjura na stolu da mora bit spill proof?

oxi Ja sam dva puta prolio Cedevitu u svoju. Dogodi se.

oxi Koja tipkovnica? Govorim o podlozi za stol/miš corsair mm350 extended. Ona je spill prof za svaki slučaj ali rijetko kad pijem za stolom.

buz ja sam jednom kolu i poslije sam morao baciti tipkovnicu, dobro da je to bilo prije više godina kad sam koristio običnu uredsku tipkovnicu, plus k tome sadašnja tipkovnica ima kanaliće za odvod tekućine ako se nedaj bože dogodi.

Cpl_Darac Moja je bila G11, iskopčao, odnio u tuš, otuširao i stavio na rešetke za rublje dva dana. Radi dan danas, odnio sam ju na posao kad sam kupio novu doma. 😄

Cpl_Darac sori, gledam u sliku tipkovnice i nisam uopće registrirala sve što piše

Torla ja imam Anker pa pitaj sto te zanima.... Aktivni noise canceling nemaju ako ti je to bitno ali meni su sluske vrh, odlican sound kojeg jos mozes podesiti iz njihove aplikacije i odlicno leze u usima. Imaju silikonske vrhove pa lijepo sjednu i priguse buku iz okoline, ne volim one plastice koje samo stavis u uho, to uvijek imam ojsecaj da ce mi ispasti.

Kontroler je dobio brata blizanca...

a stigao je i gaming promašaj u kolekciju xD

danko-b

Uzeo neku kopiju Pro kontrolera za sad za 100 kn i čini se stvarno oke, a originalni pro probam uloviti na nekoj akciji.

5 dana kasnije

Evo ga!! Došlo!!

Prva 3 4K filma u kolekciji! (Svi na B)