Dobro pokazuje vrijeme.

Picek Deuter ti opcenito ima vrhunske ruksake za planinarenje i zimske sportove. Top proizvodac sta se mene tice.

Da ovo im je bike serija boljoj polovici uzeo narančasti jer mrzi narančastu, a sebi sam uzeo zeleni jer joj je ta zelena prekričava. Svima dobro 😂
Ako planiraš neke duže ture sa svojom makinom da si uzmeš rezervnu opremu i tak neke sitnice definitivno ga preporučam.
Nisu baš prejeftini, ali vrijede svake kune.

Xbox Series x 🙂

(bacim slike kad dojdem doma)

Stiglo stvari.

Drago mi je sto sam navatao Perfect Blue steel, ovo mi jedan od drazih anime filmova a nisam ga imao u fizickom izdanju tako da je ovo 2 u 1.

The Thing dodje sa jos malim bonusom ali stel je glavni razlog.

Lionsgate razbija pricu oko dizajna steelova i slip covera, uvek se uklapaju u dizajn i sliku na jebene nacine, tamo iza je i Deliverance steel…nikad pogledo film ali cuo super stvari.

Mange - i dalje se popunjava Shuzo Oshimi, trenutno citam samo njegove radove.

Stigla i knjiga kojoj se bas veselim A guide to Japanese role Playing Games

Malo sam prelistao kroz nju bas i izgleda super, prvo odlican kover, tvrde korice i mnostvo informacija unutra, od uticaja na JRPG, istoriju i prolazak kroz vece i serijale i velika imena zanra, knjiga takodje nosi sa sobom mnogo informacijama o JRPG igrama iz svih vremenskih perioda i za dobar deo naravno nisam ni cuo.

Bice ovo super citanje, plus dizajn iznutra je ++++

Stigla jedna igra

I naj djeva Persone 5.

chono Kod Intela se dogodilo ono što se nikad nije. Matične su gotovo skuplje od procesora 😃

Jučer mi se frend hvali uzeo sam novi i5 za 1600kn, i matičnu za 1800.

😃

ikral Jel mi može netko obajsniti razlog zašto je ovolika pomana za ovime?

Među ružnijim tenisicama koje sam vidio, a za stotinjak kuna sumnjam da su tako udobne da bi opravdale 2500 eura po kolko su se prodavale na ebayu nedavno.

doctorfreak nema je. Ljudi nepotrebno dizu “vrijednost” glupostima.

sjeti se pomane flappy birda na iphoneu.

Ja sam si za vikend uzeo ove crne. Nisu uber mega kul influencing tik tok kao lidlice, ali su crne i iznenađujuče udobne s obzirom na marku.

doctorfreak

Morat ćeš googlat, ja ih kupio jer su bile zadnje, nosit će klinac po stanu. A možda ih mijenjam za PS5 😁

doctorfreak zato sam ih i piknuo još kad sam vidio da je malo deblji džon i da su šivane pun pogodak. Taman za ovaj prijelaz i kišu kad krene. Bile su mi i smeđe lijepe, ali bijeli džon me odbio. Ne volim bijele tenisice, eventualno na starkama pregrmim malo bijelog. Ali overall izbjegavam sve bijelo od obuće/odjeće.

doctorfreak da, cpu i mbo ce me doci isto 🤣 zapravo cpu i manje, jer cekam BF

Stigla! Prvo sto je zena rekla je zasto nisi uzeo ATX nego mATX… e jebiga, jer sam htio ustedjeti 🤣