doctorfreak nema je. Ljudi nepotrebno dizu “vrijednost” glupostima.

sjeti se pomane flappy birda na iphoneu.

Ja sam si za vikend uzeo ove crne. Nisu uber mega kul influencing tik tok kao lidlice, ali su crne i iznenađujuče udobne s obzirom na marku.

doctorfreak

Morat ćeš googlat, ja ih kupio jer su bile zadnje, nosit će klinac po stanu. A možda ih mijenjam za PS5 😁

doctorfreak zato sam ih i piknuo još kad sam vidio da je malo deblji džon i da su šivane pun pogodak. Taman za ovaj prijelaz i kišu kad krene. Bile su mi i smeđe lijepe, ali bijeli džon me odbio. Ne volim bijele tenisice, eventualno na starkama pregrmim malo bijelog. Ali overall izbjegavam sve bijelo od obuće/odjeće.

doctorfreak da, cpu i mbo ce me doci isto 🤣 zapravo cpu i manje, jer cekam BF

Stigla! Prvo sto je zena rekla je zasto nisi uzeo ATX nego mATX… e jebiga, jer sam htio ustedjeti 🤣

StarFox_N

Da, art im je baš vrh, a da stvar bude bolja očeš na papiru, pleksiglasu, metalu, foliji… sve imaju

Dobio Seriju S od starog prijatelja na poklon. Nije znao da već imam PS5, a on ju koristio svega par puta, pa mi je kaže da je prodam i uložim si u nešto pametnije kad mi već ne treba.

Žao mi je prodati, ali nažalost nikakve koristi nemam od nje.

Raziel Ako te ikada zanimalo nešto s Xboxa a nisi imao prilike odigrati sada možeš.

Odigraš pa prodaš.

Raziel U jebote kakav poklon…a evo vidiš ja bi baš igrao..uzeo bi pretplatu…pa makar samo forzu probao…nikada xbox nisam imao…i vjerujem da se ima kaj odigrat…

Gdje vi samo nadjete takve prijatelje, moji donesu poklon pa pojedu i popiju vise nego sto su donijeli, neke od njih poslije metlom treba tjerati iz kuce.

Ali da se i ja malo pohvalim, poceo sam pomalo skupljati Nintendo stvari, nakon DSi-a palo i ovo.

Raziel Napisao si kao da je neko smeće od konzole,podcjenivački.Ima se itekako šta odigrat na tome "zvučniku" od konzole.

master_x mozda covjek ima gaming PC pa uopce nema nikakvu potrebu za series s?

darkfenix Ni 2 dana ti nije trebalo da počneš opet blistati pozitivom. Svaka čast.