led_zeppelin Levisice su top. Crne sa crnim džonom je vrh.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
doctorfreak zato sam ih i piknuo još kad sam vidio da je malo deblji džon i da su šivane pun pogodak. Taman za ovaj prijelaz i kišu kad krene. Bile su mi i smeđe lijepe, ali bijeli džon me odbio. Ne volim bijele tenisice, eventualno na starkama pregrmim malo bijelog. Ali overall izbjegavam sve bijelo od obuće/odjeće.
doctorfreak da, cpu i mbo ce me doci isto zapravo cpu i manje, jer cekam BF
Japanci rulaju s artom.
Na kojoj stranici si naručio Souls Hackers 2
- Uređivano
https://www.fromjapan.co.jp/en/special/order/confirm/additionelekitel:10008543/2_1/lgk-link_search , ali to ti je 25th Aniversary Limited Edition za Japan only (NTSC-J regija) , mislim da nema engleskih titlova (nisam 100% siguran za ovo)
Tnx ,ali koji je to bio fijasko…Nintendo failao žešće, stranica za preorder se raspala u roku 5min kako so otvorili pre-ordere :/
Raziel U jebote kakav poklon…a evo vidiš ja bi baš igrao..uzeo bi pretplatu…pa makar samo forzu probao…nikada xbox nisam imao…i vjerujem da se ima kaj odigrat…
- Uređivano
darkfenix Opet ti po starome nakon 4 mjeseci.
Pusti ti nesposobne developere koji samo kukaju.Ako mogu radit igre za Nintendov tablet,mogu i za ovu slabiju current-gen konzolu.Lakše im je optimizirat za dva -tri sistema nego za 1000 verzija PC konfiguracija.Mogli su onda Gotham napravit 60fps za PS5 konzolu,pa opet nisu jer su nesposobni.PS5 nema slabiju verziju konzole.Šta ih je tu kočilo?