Neka se i ovo ružno pače našlo u vinyl kolekciji <3

Nije to ružno pače.

Ovo je Ružno Pače

Deadwalker

"separator" -- možda i najpodcijenjenija radiohead stvar. krvarilo mi je iz ušiju prije neki dan koliko sam je dugo vrtia. cili "the king of limbs" je krvavo dobar.

Meni jedan od najdražih njihovih albuma, totalno se slažem za separator <3
    Dočekali su fanovi malo taj album na nož, ali jbg, kada je In Rainbows prije bio toliko genijalan.

Evo dosla besta iz ikea , ez bilo za sastavit zasad sam zadovoljan . Samo A80J fali 😢

Ipak uzeo krušnu peć za pizzu na kraju makar sam za te pare mogao naručivati pizzu idućih 10 godina. U četvrtak testiramo.

buz
      Javi iskustva. I nemoj napraviti shit pizzu sa sastojcima.

buz

Kakvu si mi ideju dao za proljeće, damn.
        Nisam ni znao da mi ta stvar treba u životu do prije 5 minuta.

Ananas pizza valja jedino da s njom privučeš neku živu mesinu u zamku. 😃

Tzereen potpuno se slažem s tobom, no kad nekome spomenem Hawaii pizzu onda me gleda sa zgražanjem i koristi svakakve nepristojne pridjeve 🤣

Picek mene zanima jel iko actually probao tu pizzu ili mu se gadi na sami spomen. Jer ako možeš preć preko predrasuda i gnušanja, okus je famozan.

Tzereen ali da se spomene beefsteak s brusnicama, ala-wild s jabukama ili pašticada sa suhim šljivama onda je to vrh kombinacija.

Tzereen Ja sam iz Samobora i tek sam prije par mjeseci prvi put bio tam i to sam jeo. Top tier stari moj.

Tzereen bio sam u Gabreku puno puta i probao vepra s brusnicama, mogu reći da je stvarno bilo vrhunski.