buz Ipak uzeo krušnu peć za pizzu na kraju makar sam za te pare mogao naručivati pizzu idućih 10 godina. U četvrtak testiramo.
Raziel buz Kakvu si mi ideju dao za proljeće, damn. Nisam ni znao da mi ta stvar treba u životu do prije 5 minuta.
Picek Tzereen potpuno se slažem s tobom, no kad nekome spomenem Hawaii pizzu onda me gleda sa zgražanjem i koristi svakakve nepristojne pridjeve 🤣
fensisuperstar Tzereen Hawaii pizza je nešto najbolje kaj postoji. prijatelju, mislim da si se ti zabunio kad su ti rekli za to mislili su na havajsku picu, ne pizzu :-)
Tzereen Picek mene zanima jel iko actually probao tu pizzu ili mu se gadi na sami spomen. Jer ako možeš preć preko predrasuda i gnušanja, okus je famozan.
Picek Tzereen ali da se spomene beefsteak s brusnicama, ala-wild s jabukama ili pašticada sa suhim šljivama onda je to vrh kombinacija.
Tzereen Picek beefsteak s brusnicama Jao, odličan vepar s brusnicama i čilijem u krčmi pri Gabreku u Samoboru. Ufff, ufff...
DarkPunisher Tzereen Ja sam iz Samobora i tek sam prije par mjeseci prvi put bio tam i to sam jeo. Top tier stari moj.
Picek Tzereen bio sam u Gabreku puno puta i probao vepra s brusnicama, mogu reći da je stvarno bilo vrhunski.
Torla Tzereen Jao, odličan vepar s brusnicama i čilijem u krčmi pri Gabreku u Samoboru. Ufff, ufff... Vrh, top topova!!! A ona njihova juha od gljiva... ajma... božanstveni okus
Tzereen Jebemu, sad sam gladan... Iako me još drži Teriyaki od sinoć. Znači, ima ovdje i hranoljubaca!! Nice, nice...
DarkPunisher Torla Juha je bas vrhunska, i morate probat teletinu u umaku od gljiva zapecena sunkom i sirom...sline mi cure