wooddiebone maverick Kakva magija od slike i onda Chivas u sredini. Glenfiddich is RIGHT THERE MAN! Ajde, možeš odigrat jedan Johnnie Black da zaboravim na taj Chivas.
k Deadwalker "separator" -- možda i najpodcijenjenija radiohead stvar. krvarilo mi je iz ušiju prije neki dan koliko sam je dugo vrtia. cili "the king of limbs" je krvavo dobar.
Deadwalker Meni jedan od najdražih njihovih albuma, totalno se slažem za separator <3 Dočekali su fanovi malo taj album na nož, ali jbg, kada je In Rainbows prije bio toliko genijalan.
buz Ipak uzeo krušnu peć za pizzu na kraju makar sam za te pare mogao naručivati pizzu idućih 10 godina. U četvrtak testiramo.
Raziel buz Kakvu si mi ideju dao za proljeće, damn. Nisam ni znao da mi ta stvar treba u životu do prije 5 minuta.
Picek Tzereen potpuno se slažem s tobom, no kad nekome spomenem Hawaii pizzu onda me gleda sa zgražanjem i koristi svakakve nepristojne pridjeve 🤣
fensisuperstar Tzereen Hawaii pizza je nešto najbolje kaj postoji. prijatelju, mislim da si se ti zabunio kad su ti rekli za to mislili su na havajsku picu, ne pizzu :-)
Tzereen Picek mene zanima jel iko actually probao tu pizzu ili mu se gadi na sami spomen. Jer ako možeš preć preko predrasuda i gnušanja, okus je famozan.
Picek Tzereen ali da se spomene beefsteak s brusnicama, ala-wild s jabukama ili pašticada sa suhim šljivama onda je to vrh kombinacija.
Tzereen Picek beefsteak s brusnicama Jao, odličan vepar s brusnicama i čilijem u krčmi pri Gabreku u Samoboru. Ufff, ufff...
DarkPunisher Tzereen Ja sam iz Samobora i tek sam prije par mjeseci prvi put bio tam i to sam jeo. Top tier stari moj.
Picek Tzereen bio sam u Gabreku puno puta i probao vepra s brusnicama, mogu reći da je stvarno bilo vrhunski.
Torla Tzereen Jao, odličan vepar s brusnicama i čilijem u krčmi pri Gabreku u Samoboru. Ufff, ufff... Vrh, top topova!!! A ona njihova juha od gljiva... ajma... božanstveni okus