Tuhy da ali mene smeta kuzis, njega ne pa na kraju ja pokupim i znam da sam kreten al kad me smeta i gotovo, rekla sam mu deset puta da sklanja za sobom ali to kasnije se pretvori u nikad. Pa sam odustala od govorenja. A i malo sam previse opsjednuta cistocom svega pa eto. Namjerno ostavim dan dva da vidim ako ce se sjetit ali nista od toga.

Tzereen znam znam sve znam 😬

Sljedeća tema molim 😀

@prayer Dobar dobar!
Inače, na ambalazi Moderne je bio ovakav logo

Kompanije brzo mijenjaju logoe čim doću do $$

oxi Ma posao mi je vezan uz taj stol, a bome onda i hobi. I jednostavno upadne u oči čim vidim prašinu ili kad ima hrpetina toga na stolu koja mi nije potrebna i samo skuplja prašinu... Iduće na redu je (ali to tek s novim kompom) uzeti bežičnu periferiju. I nikad više kućište koje ima sedam tisuća oštrih kuteva, rezova, nepristupačnih ventilacijskih otvora itd... Samo kutija s dvije prozirne stranice i doviđenja.

Bemti život neko nema ni za običnu šljivovicu a vidi one slike gore, majke ti mile, carstvo snova!

Zna čovik živjeti. Pravo carstvo i blagodati.

maverick

Kakva magija od slike i onda Chivas u sredini.

Glenfiddich is RIGHT THERE MAN!

Ajde, možeš odigrat jedan Johnnie Black da zaboravim na taj Chivas.

Neka se i ovo ružno pače našlo u vinyl kolekciji <3

Nije to ružno pače.

Ovo je Ružno Pače

Deadwalker

"separator" -- možda i najpodcijenjenija radiohead stvar. krvarilo mi je iz ušiju prije neki dan koliko sam je dugo vrtia. cili "the king of limbs" je krvavo dobar.

Meni jedan od najdražih njihovih albuma, totalno se slažem za separator <3
    Dočekali su fanovi malo taj album na nož, ali jbg, kada je In Rainbows prije bio toliko genijalan.

Evo dosla besta iz ikea , ez bilo za sastavit zasad sam zadovoljan . Samo A80J fali 😢

Ipak uzeo krušnu peć za pizzu na kraju makar sam za te pare mogao naručivati pizzu idućih 10 godina. U četvrtak testiramo.

buz
      Javi iskustva. I nemoj napraviti shit pizzu sa sastojcima.