maverick @fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti
isse vrh! vRHHH!!!!!!!!111 reko sam ti ja. mozda nisam mršav, možda nemam mali penis ali zato znam što je dobar anime
maverick @fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti
isse vrh! vRHHH!!!!!!!!111 reko sam ti ja. mozda nisam mršav, možda nemam mali penis ali zato znam što je dobar anime
weky šteta što nije 3XL
Nisam jos nista ali uskoro dizem mali kredit od 1400 eura :-D
Nema plejka toliko launch igara.
Picolovac
@Solid_Snake buraz vidi ove ljepote
Stiglo ultra brzo iz Japana i kostalo me masno, ali za najbolju igru svih vremena i njenu najbolju verziju mi nije ni trunke zao.
Solid_Snake i meni uskoro treba stici jos jedno iznenadjenje, a imam osjecaj da bi i ti bubreg dao za njega kad dodje budem se odmah pohvalio ovdje.
Opaaaa, jedva čekam
Došao mi THPS 1+2 CE, sad samo moram s posla doći pa budem poslikao
Baš me interesuje koju si boju dobio , valjda su random od CE-a do CE-a.
Solid_Snake
Za japanske stvari, najpovoljnije ti je preko buyee.jp kupovati na japanskim Yahoo aukcijama. Ja sam tamo kupio stotinjak japanskih CE, od kojih mnoštvo po jedan jen. Poštarina ubija, ali nije toliko strašno. Samo pazi da se ne navučeš na shopping od tamo kao jedan neimenovani član koji me je prokleo zbog toga