Najdraza fighting igra. Jako dugo sam trazio ovaj primjerak i evo konacno se ukazao.

@fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

maverick @fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

isse vrh! vRHHH!!!!!!!!111 reko sam ti ja. mozda nisam mršav, možda nemam mali penis ali zato znam što je dobar anime 😃

Nema plejka toliko launch igara.

Raziel Nisam se pokajao ni sekunde.

Uz Bose nečeš (gotovo) nikad požaliti. Jedini brand kojeg kupujem uvijek na slijepo i neviđeno i nikad ne faila ispuniti sva očekivanja.

@Solid_Snake buraz vidi ove ljepote

Stiglo ultra brzo iz Japana i kostalo me masno, ali za najbolju igru svih vremena i njenu najbolju verziju mi nije ni trunke zao.

maverick
      Ako si platio više od 550kn, preplatio si. Ne zato jer ne valja, predivno je izdanje i imam ga doma, nego zato jer ih ima jeftinijih 😃

Icek 70€, ali s obzirom da imam SotC na ps2 i ps4 te ICO za ps2 ovo je bila investicija koja nije pametna, ali vrlo nuzna, posto se SotC vrti k'o usporena kokos na ps2, a ona BP abominacija za ps4 nema duse ni tijela.

maverick Ajde, skoro pa ti je i OK cijena. Drži to izdanje negdje sigurnim, nema ih puno i cijene im rastu. Prije neke tri godine su bili oko £40, sada svake godinje barem £10 gore.

Icek naravno da cuvam, ali ne da bih prodao ili nesto slicno jednoga dana.

@maverick

Fenomenalno, zavidim

😃
            😃
            1 / 2
            Sad i ja želimmmmmmmmm

@Icek daj insiderske informacije gdje mogu povoljno te stvari nabaviti XD

Meni bi trebalo uskoro isto par stvari stići (ništa cool kao ovaj limited od @maverick a, mind you), pored Tony Hawk Collectorsa, ali uskoro slikam ;D

Solid_Snake i meni uskoro treba stici jos jedno iznenadjenje, a imam osjecaj da bi i ti bubreg dao za njega 😁 kad dodje budem se odmah pohvalio ovdje.

Došao mi THPS 1+2 CE, sad samo moram s posla doći pa budem poslikao 🙂

Baš me interesuje koju si boju dobio 😃, valjda su random od CE-a do CE-a.