fensisuperstar jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu

Giphy - sad batman GIF

12 dana kasnije

Bile na akciji za nekih 100injak dolara ovdje u Američkom PXu.
Nisam se pokajao ni sekunde. Raspon frekvencija, jačina bassa, zvučna izolacija, komfor, čista 10ka.
Još mi samo preostaje da krenem vježbati. 😆

@Raziel Abe brat like my friend from kosovo says:"Ne treba tebi vežba. Žena imaš, deca imaš, para imaš."

A brat, kako nam nema letova više kao nekad, pa je cijeli Bagram Airfield u izolaciji, nemamo šta raditi po cijele dane. Poneki C130 ili C17 otpratimo kako vojska polako odlazi, i to je sve. Jedem sve što dođe pod ruku.
    Uškembio sam dobrih 10 kg na trbuh, valja mi početi trčati barem dok je još lijepog vremena.

Sramota me onakvu ženu imati, a viđi mene 😅

Najdraza fighting igra. Jako dugo sam trazio ovaj primjerak i evo konacno se ukazao.

@fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

maverick @fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

isse vrh! vRHHH!!!!!!!!111 reko sam ti ja. mozda nisam mršav, možda nemam mali penis ali zato znam što je dobar anime 😃

Nema plejka toliko launch igara.

Raziel Nisam se pokajao ni sekunde.

Uz Bose nečeš (gotovo) nikad požaliti. Jedini brand kojeg kupujem uvijek na slijepo i neviđeno i nikad ne faila ispuniti sva očekivanja.

@Solid_Snake buraz vidi ove ljepote

Stiglo ultra brzo iz Japana i kostalo me masno, ali za najbolju igru svih vremena i njenu najbolju verziju mi nije ni trunke zao.

maverick
          Ako si platio više od 550kn, preplatio si. Ne zato jer ne valja, predivno je izdanje i imam ga doma, nego zato jer ih ima jeftinijih 😃

Icek 70€, ali s obzirom da imam SotC na ps2 i ps4 te ICO za ps2 ovo je bila investicija koja nije pametna, ali vrlo nuzna, posto se SotC vrti k'o usporena kokos na ps2, a ona BP abominacija za ps4 nema duse ni tijela.

maverick Ajde, skoro pa ti je i OK cijena. Drži to izdanje negdje sigurnim, nema ih puno i cijene im rastu. Prije neke tri godine su bili oko £40, sada svake godinje barem £10 gore.

Icek naravno da cuvam, ali ne da bih prodao ili nesto slicno jednoga dana.