fensisuperstar jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu
Što ste zadnje kupili ili dobili?
@Raziel Abe brat like my friend from kosovo says:"Ne treba tebi vežba. Žena imaš, deca imaš, para imaš."
- Uređivano
A brat, kako nam nema letova više kao nekad, pa je cijeli Bagram Airfield u izolaciji, nemamo šta raditi po cijele dane. Poneki C130 ili C17 otpratimo kako vojska polako odlazi, i to je sve. Jedem sve što dođe pod ruku.
Uškembio sam dobrih 10 kg na trbuh, valja mi početi trčati barem dok je još lijepog vremena.
Sramota me onakvu ženu imati, a viđi mene
Raziel Sramota me onakvu ženu imati, a viđi mene
mene nije ali i ja cu smršavit
- Uređivano
Najdraza fighting igra. Jako dugo sam trazio ovaj primjerak i evo konacno se ukazao.
@fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti
maverick @fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti
isse vrh! vRHHH!!!!!!!!111 reko sam ti ja. mozda nisam mršav, možda nemam mali penis ali zato znam što je dobar anime
weky šteta što nije 3XL
Nisam jos nista ali uskoro dizem mali kredit od 1400 eura :-D
Nema plejka toliko launch igara.
Picolovac
@Solid_Snake buraz vidi ove ljepote
Stiglo ultra brzo iz Japana i kostalo me masno, ali za najbolju igru svih vremena i njenu najbolju verziju mi nije ni trunke zao.