Molio bih Fenixa da doda Android etiketu. Profesionalno igram Candy Crush i želim promijeniti beđ.

Kaj se događa. Doplegengeri, alternativna stvarnost, proboj dimenzije.
    jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu

fensisuperstar jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu

Giphy - sad batman GIF

12 dana kasnije

Bile na akciji za nekih 100injak dolara ovdje u Američkom PXu.
      Nisam se pokajao ni sekunde. Raspon frekvencija, jačina bassa, zvučna izolacija, komfor, čista 10ka.
      Još mi samo preostaje da krenem vježbati. 😆

@Raziel Abe brat like my friend from kosovo says:"Ne treba tebi vežba. Žena imaš, deca imaš, para imaš."

A brat, kako nam nema letova više kao nekad, pa je cijeli Bagram Airfield u izolaciji, nemamo šta raditi po cijele dane. Poneki C130 ili C17 otpratimo kako vojska polako odlazi, i to je sve. Jedem sve što dođe pod ruku.
        Uškembio sam dobrih 10 kg na trbuh, valja mi početi trčati barem dok je još lijepog vremena.

Sramota me onakvu ženu imati, a viđi mene 😅

Najdraza fighting igra. Jako dugo sam trazio ovaj primjerak i evo konacno se ukazao.

@fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

maverick @fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

isse vrh! vRHHH!!!!!!!!111 reko sam ti ja. mozda nisam mršav, možda nemam mali penis ali zato znam što je dobar anime 😃

Nema plejka toliko launch igara.

Raziel Nisam se pokajao ni sekunde.

Uz Bose nečeš (gotovo) nikad požaliti. Jedini brand kojeg kupujem uvijek na slijepo i neviđeno i nikad ne faila ispuniti sva očekivanja.