http://www.speedtest.net/my-result/a/1624918438
3 stvari sam kupio prosli tjedan. Sony kdl 43w755c, PS4 i uvodenje neta. Nakon 6 mjeseci drkkanja po 3gu i ne imanja neta u stanu, moro sam doc u Opatiju da si napokon sredim net i to sam imo srece da sam se preselio 100 metara od centrale pa sam uhvatio dobru brzinu. U zivotu nisam imo nista brze od 5 MB/s, definitivno cudno kad nesto skidas umjesto 500 kbps, 5 Mbps i kad film mozes skinut u par minuta i prakticki ga mozes pocet gledat u jednoj minuti pa se skida dok ga gledas.
Sto se tice TV-a uzet je preko Sancte Domenice koju moram pohvalit, TV stigo u 1dan, sve super zapakirano, besplatna dostava, popust od 10 posto, 5 godina garancije. Inace web shop im funkcionira vrhunski, a trgovine su im preljepe.
TV vrijedi svake lipe. Slika je fantasticna. Igrama ni nije potreban game mode, nema laga ni malo. Od filmova do igara taj model je vrh, bas vrh.
Sto se tice PS4 vise o njemu u drugoj temi. Uzo sam ga preko Svijet Medija jer SD nije imala kombinacije od 1 TB plus sto sam bio naso kombo od 1 TB sa Fifom. No velika pokuda za njih. Web shop osrednji, al PS4 doso u nekoj bijeloj neoriginalnoj kutiji, nikakvo obiljezje da se radi o PS4. Pitaj boga sto su mi uvalili. Da mi se da zjbavat s njima, vratio bi im ga i trazio pare natrag.
Od sad sto god je moguce sve uzimam preko SD, jer ovi ostali podvaljuju. Kako mozes konzolu poslat u takvoj kutiji.
Prestrasno.