Pa plejstejšn ruksak. 150 kn hm
A koga da tegam. Chonu?
:-D

Tuhy Pa jesam ja PS fanboy?! 😃

Tvoj beđ govori da jesi.

Zavaravanje protivnika ☝️

weky
Kaže se, dal' papa sere u šumi?!

@weky tuhi posto fejker najveci. Samo tebi mogu vjerovati na odanosti soniju.
Pas mater. Emilio prodao plejku, master nema beđa
2020 right?

Molio bih Fenixa da doda Android etiketu. Profesionalno igram Candy Crush i želim promijeniti beđ.

Kaj se događa. Doplegengeri, alternativna stvarnost, proboj dimenzije.
    jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu

fensisuperstar jos samo fali wekyu da izleti kako je uninstalao fortnite i znat cu sa sigurnoscu

Giphy - sad batman GIF

12 dana kasnije

Bile na akciji za nekih 100injak dolara ovdje u Američkom PXu.
      Nisam se pokajao ni sekunde. Raspon frekvencija, jačina bassa, zvučna izolacija, komfor, čista 10ka.
      Još mi samo preostaje da krenem vježbati. 😆

@Raziel Abe brat like my friend from kosovo says:"Ne treba tebi vežba. Žena imaš, deca imaš, para imaš."

A brat, kako nam nema letova više kao nekad, pa je cijeli Bagram Airfield u izolaciji, nemamo šta raditi po cijele dane. Poneki C130 ili C17 otpratimo kako vojska polako odlazi, i to je sve. Jedem sve što dođe pod ruku.
        Uškembio sam dobrih 10 kg na trbuh, valja mi početi trčati barem dok je još lijepog vremena.

Sramota me onakvu ženu imati, a viđi mene 😅

Najdraza fighting igra. Jako dugo sam trazio ovaj primjerak i evo konacno se ukazao.

@fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

maverick @fensisuperstar toliko mi se svidio trust & betrayal da sam odlucio bluray verziju rjesiti

isse vrh! vRHHH!!!!!!!!111 reko sam ti ja. mozda nisam mršav, možda nemam mali penis ali zato znam što je dobar anime 😃