Nakon 4 godine vrijeme je za novi mobitel pa uzeo 13-icu Pro. Ovaj će valjda držati 5-6 godina 😃

Uzeo se GT7 i odmah se ulovio i GTA V. 75kn je 75kn. Iskoristit će se.

Picek Lepo, dobar kombo! Uživat ćeš, samo sve asistencije na off.

Moj frend bubi (krsni kum mom sinu Mikaelu) mi kupio za rođendan.

Gym membership....vrijeme je da se malo sredim...

Neki popusti na PSN-u pa se uzela Fifa i Valhalla.

Trenutno imam instalirane GT7, Fifu, Valhallu, Tsushimu, GTA V, UFC 4 i Cyberpunk. Kad ću to sve odigrati? Kad odem u penziju valjda...

lars82 javi kakve su te naočale. Stalno mi iskaču u reklamama, a cijene su dosta dobre.

Fico Javi ak oces UFC bacit fight. Noob vs noob. Tj bar se nadam da si noob , dovoljno je kaj sam jedan joystick razbio.

bosscorelli Kad ulovim vremena u sranjima koja su me neočekivano okupirala ovih dana, svakak se javim. Ima tu i online trofeja za poloviti. 😉

Fenix
          Meni ih u firmi ima dosta njih i prezadovoljni su, radim u luci tako da sunca ne fali.

Fenix

Imam 3 komada od njih ,drugi modeli već 2 godine. Ja prezadovoljan.

Ove poslane u ponedjeljak iz Madrida u utorak bile u Zagrebu . Kvaliteta skroz zadovoljavajuća, izgledaju brutalno . Ovaj Reetzy model me ispao 355kn 2komada, ide im akcija 2for1 trenutno.

Moje mišljenje je ako ne patiš na Ray Ban i slično i tražiš sunčane koje izgledaju dobro a ne želiš pretjerano pazit jel si sjeo na njih, zaboravio i slično ovo je skroz dobar izbor . Moj savjet, ciljaj akcije, tipa ova 2za1.

5 dana kasnije

Danas kupio Xbox One X sa dvije igre. Forza Horizon 4 i Forza Motorsport 7. Oduševljen sam sa igrama. Moram priznati da sam se iznenadio kako su dobre igre, a pogotovo Motorsport 7 koja je starija igra čini mi se i manje sam čitao o njoj.
          Top grafika i igrivost.
          Konzola ok, tiha. Moram se još naviknuti na sučelje.
          Sve u svemu prezadovoljan😊