Što ste zadnje kupili ili dobili?
Uzeo se GT7 i odmah se ulovio i GTA V. 75kn je 75kn. Iskoristit će se.
TW Steel VOLANTE L.E. CORONEL TCR - SVS304
https://twsteel.com/products/svs304
Hawkers sunčane 2for1 akcija
Gym membership....vrijeme je da se malo sredim...
Neki popusti na PSN-u pa se uzela Fifa i Valhalla.
Trenutno imam instalirane GT7, Fifu, Valhallu, Tsushimu, GTA V, UFC 4 i Cyberpunk. Kad ću to sve odigrati? Kad odem u penziju valjda...
Fico Javi ak oces UFC bacit fight. Noob vs noob. Tj bar se nadam da si noob , dovoljno je kaj sam jedan joystick razbio.
bosscorelli kae oš se tuč a ??
bosscorelli Kad ulovim vremena u sranjima koja su me neočekivano okupirala ovih dana, svakak se javim. Ima tu i online trofeja za poloviti.
Fico Moze , saljem ID u poruci.
Imam 3 komada od njih ,drugi modeli već 2 godine. Ja prezadovoljan.
Ove poslane u ponedjeljak iz Madrida u utorak bile u Zagrebu . Kvaliteta skroz zadovoljavajuća, izgledaju brutalno . Ovaj Reetzy model me ispao 355kn 2komada, ide im akcija 2for1 trenutno.
Moje mišljenje je ako ne patiš na Ray Ban i slično i tražiš sunčane koje izgledaju dobro a ne želiš pretjerano pazit jel si sjeo na njih, zaboravio i slično ovo je skroz dobar izbor . Moj savjet, ciljaj akcije, tipa ova 2za1.
Danas kupio Xbox One X sa dvije igre. Forza Horizon 4 i Forza Motorsport 7. Oduševljen sam sa igrama. Moram priznati da sam se iznenadio kako su dobre igre, a pogotovo Motorsport 7 koja je starija igra čini mi se i manje sam čitao o njoj.
Top grafika i igrivost.
Konzola ok, tiha. Moram se još naviknuti na sučelje.
Sve u svemu prezadovoljan