Fico Javi ak oces UFC bacit fight. Noob vs noob. Tj bar se nadam da si noob , dovoljno je kaj sam jedan joystick razbio.

bosscorelli Kad ulovim vremena u sranjima koja su me neočekivano okupirala ovih dana, svakak se javim. Ima tu i online trofeja za poloviti. 😉

Fenix
      Meni ih u firmi ima dosta njih i prezadovoljni su, radim u luci tako da sunca ne fali.

Fenix

Imam 3 komada od njih ,drugi modeli već 2 godine. Ja prezadovoljan.

Ove poslane u ponedjeljak iz Madrida u utorak bile u Zagrebu . Kvaliteta skroz zadovoljavajuća, izgledaju brutalno . Ovaj Reetzy model me ispao 355kn 2komada, ide im akcija 2for1 trenutno.

Moje mišljenje je ako ne patiš na Ray Ban i slično i tražiš sunčane koje izgledaju dobro a ne želiš pretjerano pazit jel si sjeo na njih, zaboravio i slično ovo je skroz dobar izbor . Moj savjet, ciljaj akcije, tipa ova 2za1.

5 dana kasnije

Danas kupio Xbox One X sa dvije igre. Forza Horizon 4 i Forza Motorsport 7. Oduševljen sam sa igrama. Moram priznati da sam se iznenadio kako su dobre igre, a pogotovo Motorsport 7 koja je starija igra čini mi se i manje sam čitao o njoj.
      Top grafika i igrivost.
      Konzola ok, tiha. Moram se još naviknuti na sučelje.
      Sve u svemu prezadovoljan😊

danko-b u žičaru samo na seksualne aktivnosti. Ono, strah od pada i to.

Tzereen Ovaj vikend ne mogu. Pametno bi bilo (bar meni) možda ić odradit Jarun jednom-dvaput prije Sljemena. Čisto da mi noge ne umru.
      Hehe

Tzereen to ti je najbolja kupnja u posljednje vrijeme. za zdravlje i kondiciju prva liga a i niš te ne košta goriva, osim hrane koju popapaš za energiju da moreš pedale okretat, hehe!

Tzereen
        Bio sam prosli vikend, bojim se visine inace, tak dok je krenula mi nikak nije bilo svejedno, tek nakon 10 min sam se opustio to jest da nisam gledao u pod i mobitel. Kad smo se vracali vec sam bio baja, opusten dok nisu rekli ljudi kaj su bili u zicari s nama da je njima zastala na 5 min kad su isli gore. Vjerojatno zbog vjetra jer je jako puhalo, pa sam se opet usro.
        Di si kupio bic i koliko si dao?
        btw nosi to svijetlo sa sobom jer su meni vec 3 maznuli.

danko-b
          DSG. 5700 kn.
          Dosta sam proučavao zadnjih 10 dana. Obišao 4-5 shopova, provozao malo i mislim da je ovo najkompletniji bajk u tom cjenovnom rangu. Oprema je fakat super. Btw, da, svijetla se skidaju u sekundi i idu sa mnom uvijek. Znam da se sve živo krade s bicikala. A i sami bicikli. Tak da bude za sad u stanu, hahaha. 🤣

Baš bi mogo probat žičaru. Da usporedim s onom u Njemačkoj od predprosle godine. Volim taj thrill. Lani sam bio na ziplineu. Prije skakao bungee u Šibeniku.

TITANXIS
          thanks buddy. Da, s vremenom fakat skuzis da je dobro malo poraditi na sebi. Zbog sebe samog, naravno.

Tzereen
            Onda ti nemas problema s visinom, zicara bi ti bila kamilica...
            Ja sam uzeo svoj bajk prosli DSG-u kod bundeka,kazem prosli jer su mi ga ukrali kod Avenue Malla usred bjela dana vezanog pored kamera. Imao sam ga tek pol godine.
            Sad ovaj kaj imam sam kupio u zalagaonici.