Moj frend bubi (krsni kum mom sinu Mikaelu) mi kupio za rođendan.

Gym membership....vrijeme je da se malo sredim...

Neki popusti na PSN-u pa se uzela Fifa i Valhalla.

Trenutno imam instalirane GT7, Fifu, Valhallu, Tsushimu, GTA V, UFC 4 i Cyberpunk. Kad ću to sve odigrati? Kad odem u penziju valjda...

lars82 javi kakve su te naočale. Stalno mi iskaču u reklamama, a cijene su dosta dobre.

Fico Javi ak oces UFC bacit fight. Noob vs noob. Tj bar se nadam da si noob , dovoljno je kaj sam jedan joystick razbio.

bosscorelli Kad ulovim vremena u sranjima koja su me neočekivano okupirala ovih dana, svakak se javim. Ima tu i online trofeja za poloviti. 😉

Fenix
          Meni ih u firmi ima dosta njih i prezadovoljni su, radim u luci tako da sunca ne fali.

Fenix

Imam 3 komada od njih ,drugi modeli već 2 godine. Ja prezadovoljan.

Ove poslane u ponedjeljak iz Madrida u utorak bile u Zagrebu . Kvaliteta skroz zadovoljavajuća, izgledaju brutalno . Ovaj Reetzy model me ispao 355kn 2komada, ide im akcija 2for1 trenutno.

Moje mišljenje je ako ne patiš na Ray Ban i slično i tražiš sunčane koje izgledaju dobro a ne želiš pretjerano pazit jel si sjeo na njih, zaboravio i slično ovo je skroz dobar izbor . Moj savjet, ciljaj akcije, tipa ova 2za1.

5 dana kasnije

Danas kupio Xbox One X sa dvije igre. Forza Horizon 4 i Forza Motorsport 7. Oduševljen sam sa igrama. Moram priznati da sam se iznenadio kako su dobre igre, a pogotovo Motorsport 7 koja je starija igra čini mi se i manje sam čitao o njoj.
          Top grafika i igrivost.
          Konzola ok, tiha. Moram se još naviknuti na sučelje.
          Sve u svemu prezadovoljan😊

danko-b u žičaru samo na seksualne aktivnosti. Ono, strah od pada i to.

Tzereen Ovaj vikend ne mogu. Pametno bi bilo (bar meni) možda ić odradit Jarun jednom-dvaput prije Sljemena. Čisto da mi noge ne umru.
          Hehe