AbelKOsMos Tzereen Et ti onda rokaj do 150 🙂 yakuza_stinger Čak i nije puno para još ako je neotvoreno sve. Al zato PAL verzija Persone 3 FES košta valjda kao sve to zajedno, nažalost. Da neke igre u zavisnosti od regije znaju da budu papreno skupe. OG Persona 3 japanska verzija je takodje skupa. Ja sam odrasto na NTSC omotima tako da 😀
AbelKOsMos Tzereen I na Malti je do 150 evri, to sam skroz zaboravio rec. Msm vrv je slicno po evropi. Ja sam narucivao mange i stripove za 200+ evra u jednoj narudzbi ali book depository salje knige uglavnom odvojeno pa je i tako lako izbeci carinu preko te sume.
Solid_Snake Dobar haul zadnjih mjesec dana. Specijalna zahvala @Tuhy na infou za Elden Ring steelbook 🙏
Tuhy Yep, u 14 dana uvršteni u kolekciju jedni od najljepših koje imam općenito. Baš jebeno izgledaju.
TITANXIS AbelKOsMos kaj su to nove igre, vidim omot na njima? Pa de si to nabavil? edit: vidim da si brici odgovoril!
AbelKOsMos Uz ovo dodje i dvostrani poster. Karti ima puni stek, nisam jos sve otvarao da vidim kako tacno izgledaju ponaosob. I jos jedan steelbook stigao kuci <3
Deadwalker Nakon 4 godine vrijeme je za novi mobitel pa uzeo 13-icu Pro. Ovaj će valjda držati 5-6 godina 😃
lars82 TW Steel VOLANTE L.E. CORONEL TCR - SVS304 https://twsteel.com/products/svs304 Hawkers sunčane 2for1 akcija
Fico Neki popusti na PSN-u pa se uzela Fifa i Valhalla. Trenutno imam instalirane GT7, Fifu, Valhallu, Tsushimu, GTA V, UFC 4 i Cyberpunk. Kad ću to sve odigrati? Kad odem u penziju valjda...
bosscorelli Fico Javi ak oces UFC bacit fight. Noob vs noob. Tj bar se nadam da si noob , dovoljno je kaj sam jedan joystick razbio.