Da sam reko uzmi VW, uzeo bi Pežoa, jelda?: (

Al lep je, moram reć

Odlučio zamijeniti Garmin Fenix 6X Pro i jučer uzeo Garmin Epix Pro Gen2 51mm i sat je brutala, počevši od AMOLED zaslona pa nadalje.

oh da osim auta kupio sam jedan iFIXIT set afroditin red grapes body milk i fixit heavy duty suction cups za stakla (nije za provalu btw 😃) zjaja peeling i Elizabeth Arden Green Tea Honey drops body cream @oxi ovo zadnje ako nisi probaj sad tije u bipi 15 eura pol kile. Najboja. krema. ikad. period.

naručio HISENSE 65U7KQ

nije da mi treba ali idem se počastiti, glavna primjena gaming. Javim dojmove kad stigne i kad ga isprobam. 719 eura.

Sterlok Ne znam koliko si velik TV imao do sada.

Ja sam imao 49" i u 8. mjesecu sam kupio 65".

Igrati (i gledati filmove) na tako velikom ekranu je stvarno gušt.

50" i počeo me živcirati kak je mali…pogotovo kad upalim 120" projektor pa se vratim na TV. 65" je nova srednja klasa.

• [deleted]

Dobio na poklon, ako se to moze nazvat poklonom jer ja ovo nakon probe ni najgorem neprijatelju ne bi dao.

Inace san ljubitelj ljutog, ali ovo nije normalno. Probao sam jednu cijelu papricicu, plakao sam, popio sam pola litre mljeka, ispirao usta. Trajalo je nekih pola sata ali evo cijeli dan me zeludac boli, u jednom trenutku sam mislio da umirem.

Ako netko zeli probat imam jos desetak komada 😂

Bratu za rođendan na abrakadabra. Dva dana nakon moje kupovine bil je na -25%. Setovi u kojima su diorame i do -41%. Lepo sam se napušil. No, ako koga interesira još su popusti.