E da bar sve skupa dobijem za 3500. Igru, VR i dock.

4mal jel u tom bundleu dolazi i punjač (dock) za ove kontrolere u paketu?

kupio sam logitech G502 hero. Stigao danas.
    Uglavnom prolazi moj buraz pored sobe i zovem ga da mu se kurčim kojeg sam miša kupio, i vraća se on nazad ja mu pokažem i frajer mi ladno kaže:"G502? Ja ga imam već 3 mjeseca. Kupio sam ga na 50% popusta. Ali ti nisam ništa pričao jer si ti sebi kupio ono smeče od razera"
    😃 kakav shotgun u koljeno

fensisuperstar Pametno ti rekao.

Inače, vrhunski miš, jako zadovoljan. Jedino, čisti ga relativno redovito jer je muka Isusova čistiti nakon više mjeseci.

buz ja ne igram minecraft

@yakuza_stinger i trenutno ne igram path of exile dosta dugo već Final Fantasy 14

:-/ sakate oboje atm. Uozbiljite se ako zelite trollat

LP

Opet, nakon 6 godina mog g332 primjetila sam da se ne spaja kako treba, treba par uključivanja da se ne čuje šum i glasno krckanje u mikrofonu, nekad ni ne detektira slušalice, pa sam uzela logitech g335, jako jako lagan headset, što me pridobilo odmah. Predivno lagan i jednostavan.

oxi izgleda udobno. Volim kad je tkanina na uhu, a ne koža. Plus ovaj ski band gore je odlična stvar, to mi je na Steelseries Arctisu jako pasalo.

Malo sam se ponovio

Steelseries APEX 3 TKL - redovna cijena u sancta domenici 450 kn plus 20% popusta, izaslo me 359 kn, top

I usput malo nesto za dotjerivanje

Lepa tipkovnica. Ovo ti je za nos trimat ili jajčeka?

Tzereen težak je 218 grama, neznam od čega su ga napravili ali ne samo da je lagan nego ga možeš savijat koliko hoćeš u bilo kojem smjeru i nemaš brige da će puknut. Ništa te ne stišće na uši, ništa te ne stišće na vrhu glave, san snova, barem za mene.

Hvala @prayer 😁 sad jos ostaje za uzeti i5 13600k i to je to, rtx 3070 ce dobiti nove prijatelje