ThaUrban fensisuperstar Dobit ćeš raketu odmah ako mi pošalješ u poruci EDIT: saznao sam što je, bacite mi rakete za info prije svih
Picek Odlučio zamijeniti Garmin Fenix 6X Pro i jučer uzeo Garmin Epix Pro Gen2 51mm i sat je brutala, počevši od AMOLED zaslona pa nadalje.
fensisuperstar oh da osim auta kupio sam jedan iFIXIT set afroditin red grapes body milk i fixit heavy duty suction cups za stakla (nije za provalu btw 😃) zjaja peeling i Elizabeth Arden Green Tea Honey drops body cream @oxi ovo zadnje ako nisi probaj sad tije u bipi 15 eura pol kile. Najboja. krema. ikad. period.
Sterlok naručio HISENSE 65U7KQ nije da mi treba ali idem se počastiti, glavna primjena gaming. Javim dojmove kad stigne i kad ga isprobam. 719 eura.
StarFox_N Sterlok Ne znam koliko si velik TV imao do sada. Ja sam imao 49" i u 8. mjesecu sam kupio 65". Igrati (i gledati filmove) na tako velikom ekranu je stvarno gušt.
Sterlok 50" i počeo me živcirati kak je mali…pogotovo kad upalim 120" projektor pa se vratim na TV. 65" je nova srednja klasa.