• [deleted]

Fenix tko god ti je to rekao nije istina. I nike i adidas imaju vise “klasa” asortimana

npr adidas neo necete moci kupit u adidasu ali cete ih naci u deichmanu i npr hervisu.

Isto tako i za nike.

Mogu sa 100% sigurnošću potvrdit da tenisice koje kupite na about you ili zalandu ili npr u sportvisionu ili bilo gdje drugdje su iste kao i da ste ih kupili direkt sa nike.com/hr jer ih oni svi nabavljaju od njih i nema tu podjela evo vama u hrv losija kvaliteta.

Ali isto tako tenicise koje vidite u deichmanu necete naci na nike.com/hr i te nema smisla usporedivat s “glavnim” asortimanom nikea.

Source radio sam za nike i adidas

[deleted] jasno, vjerujem ti. Ali da onda pojednostavnim, na tim trgovinama imaju modele tenisica kojih nema drugdje, a lošije su kvalitete od boljih i skupljih modela u drugim trgovinama.

EDIT: Sjetio si me za jedan par Skechersica. Bio je jedan par na sniženju u About You, moja žena ih išla isprobati u Shoebedo, pasale su joj, naručila taj isti model i došlo joj nešto što kvalitetom nije bilo jednako

• [deleted]

Fenix istina, i na zalandu i na about you imaju hrpu modela a među njima i te jeftinije kao sto sam dao za primjer adidas neo.

Ja samo kazem ako na tim ducanima nadete neke tenisice koje se i prodaju na nike.com npr air max 90 bit ce iste kao da ste ih kupili direkt s nikea.

s tenisicama vecinom vrijedi ono “skuplje je bolje”

Ne kazem da se ove skuplje ne raspadaju ali su u vecini slucajeva bolje, udobnije.

• [deleted]

Fenix evo za skechers ti ne mogu ista reci jer nemam pojma ali isto mislim da bi trebala biti ista situacija kao za nike i adidas.

Moze jednostavno biti da su jedne malo sfušane bile, danas vise nije quality control kao sto je nekada bio i izlaze svakakve 😁

[deleted] raspadaju se sve manje vise, ali da skuplje su udobnije barem kad je rijec o nike-u i adidasu, prosle godine sam uzeo ultraboost dna 5.0 i nakon godinu dana im se cijeli djon izlizao toliko da sam direktno na onoj pjeni hodao, a kao continental ga proizvodi. Prije par mjeseci opet uzeo ultraboost samo ovaj put '22 i vec primjecujem kako se vlakna na par mjesta izvlace. Rekao bih da je kvaliteta izrade maksimalno 4/10 ali jebiga udobnost je 10/10 bez sumnje.

Znači i vi ste imali svakakvih iskustava sa tenisicama.

Ja vam kažem da prije cirka 15 godina kod nikea nije bilo bitno jel su skuplje il jeftinije. Pa to nisi mogao uništiti. Kao klinac sam u njima trčao po asvaltu, blatu, šoderu…igali smo nogomet po svim terenima…i ostale su čitave. Dakle svakodnevno ubijanje koje je trajalo barem godinu dvije. I mijenjao sam ih samo zato jer se već džon pojeo 😃

Sad kupim najkice za 400kn…samo hodam u njima i popucaju na vrhovima iznad prstiju kroz 2 tjedna. I da original kupljen na ecipele.hr.

A s adidasom za sada nemam tih problema…evo 3 para u 2 godine…još se mogu nosit.

Jel nike zbilja tolilo podbacio kvalitetom?

Stiglo

Ys VIII: Lacrimosa Of DANA - Limited Edition

I Bayonetta 3 steelbook.

I sad ti pogodi šta je on meni kupio

gusterko

Unutra je steelbook case bez diskova, ali dobiješ kod za digitalnu igru ili?

Da osvježimo konfu sa još 1t

Brijac Tako je dobiješ kod za igru, kod za nekakve kostime i na kraju kod za digitalni soundtrack 😉

Uzeo na PSN Storeu na BF akciji Life is Strange True Colors. Prijašnji nastavci su mi bili ok, pogotovo kad želim nešto za opuštanje. Od ovog nastavka ne očekujem ništa manje.

Dobio od firme jedan fora poklon paket za nadolazeće blagdane

weky

Prošli tjedan 2 neslužbena partya i domjenak. Firma je Chicago based pa je vlasnik došao u posjetu te odmah riješili to. Novčane nagrade će u 12om mj xD

Stiglo jučer, nisam stigao još otvoriti a sve mi nekako i žao koliko moćno izgleda