• [deleted]

Fico i krenulo je u 3 ujutro, plakao sam po drugi put 😟

Nakon skoro 3 i pol godine korištenja vrijeme je da zamijenim Galaxy Buds Live i uzmem nešto novo. Tako da sam danas uzeo Bose QuietComfort Ultra, vidjet ćemo kakve su. Hvale ih na sve strane, nadam se s razlogom.

Sterlok

Kakva je razlika izmedju Uled i Oled ? Cijena uredska svakako mi treba još jedan Tv pa mislim nešto uzeti ali ispod 65 sigurno nebih išao …

HideooKoojima jedino je OLED oled.

ULED, QLED, LED sve je LCD. Krenulo je sa Samsungom i lažnim reklamiranjem QLED-a da ispadne kao da se radi o naprednijoj verziji OLED-a jer je njihov QLED burn in proof. 10 godina garancije na burn in. Što je normalno jer to nije OLED i neće dobiti burn in.

A onda kad je podmukli Samsung to napravio, sad i drugi pokušavaju. Hisense je rekao, mi imamo ULED. Sad još čekamo ALED i ostale varijante.

Tzereen cek dok netko iz slovenije kreće s prodajom b LED Telki.

Btw šala na stranu ali ovo je mini led tehnologija.

StarFox_N Javi dojmove

Sve radi odlično na besplatnom max tv hdmi kabelu, 144 hz, hdr, freesync. Odličan gaming tv, tona opcija, odlična slika. 1440p sa kompa izgleda super u gamingu. Max tv tak, tak. Solidno. 4K filmovi odlično. Moram zidni nosač pomaknuti pola metra prema gore ..imam još posla za ponedjeljak

Prvi dojmovi…720 eura dobro potrošenih. Mana, nema hbo aplikacije i samo dvije godine garancije.

[deleted] Ta cijela papričica je za veliki kotlić graha /gulaša/fiša, možda (vjerojatno) i previše. Jednom sam odgrizao trećinu Jalapeño papričice i reakcija je bila slična ali kratkotrajnija. Na izlazu sve ok, najgore se najesti ukiseljenih ili jako ljute čorbe, onda to dugo izlazi i radi rusvaj 😁

fensisuperstar Spojen je gore PC cijelo vrijeme, nikad ni ne koristim OS od TV-a. HBO gledam bez problema. Imam i prek MAX TV-a HBO…sam velim šteta kaj nemaju ugovor za taj app. Inače VIDAA radi jako brzo.

Uzeo sam Google Pixel 8 Pro s Amazona upravo, ali ne piše kad je isporuka. 🤣A drugdje ga ne mogu ni kupit, naše cijene su očaj. Prije nego sam naručio pisalo da je In stock, a estimate je 2.1.24. Nakon narudžbe nema ni estimatea.

buz baš sam gledao iznenađujuće koristan članak na Indexu s popisom dobrih kupnji ma Amazon de. Ima sluške po super cijeni, mobitelci i svašta.

Tzereen Baš sam naručivao mob, vidio članak i odma ženi za Božić naručio te slušalice od Panasonica što su stavili. Voli slušat glazbu na mobu kad ide na posao, a dat ću joj svoj OP 8T koji nema 3.5 mm jack pa da ima bežične.

Amazon.de zna imati dobre cijene mada sve ono sto je skroz povoljno brzo se rasproda. Jucer ujutro Galaxy S23 bio za 519€ pa sam zeni za rodjendan uzeo. Nadao sam se cijeni ispod 600€ za BF ali ovo je bas bio steal, valjda nece stornirati.

buz kad platis 10 eura..onda te zajebavaju sa dostavom, ako platis 40 eura il koliko pise onda dobijes kao datum…

meni se to desilo sa OLED switchem pa sam poludio…