lars82 kupio u mulleru
Što ste zadnje kupili ili dobili?
[deleted]
Fico i krenulo je u 3 ujutro, plakao sam po drugi put
[deleted] barem znaš da su ti crijeva totalno ali ono totalno dezinficirana xD
Kakva je razlika izmedju Uled i Oled ? Cijena uredska svakako mi treba još jedan Tv pa mislim nešto uzeti ali ispod 65 sigurno nebih išao …
HideooKoojima jedino je OLED oled.
ULED, QLED, LED sve je LCD. Krenulo je sa Samsungom i lažnim reklamiranjem QLED-a da ispadne kao da se radi o naprednijoj verziji OLED-a jer je njihov QLED burn in proof. 10 godina garancije na burn in. Što je normalno jer to nije OLED i neće dobiti burn in.
A onda kad je podmukli Samsung to napravio, sad i drugi pokušavaju. Hisense je rekao, mi imamo ULED. Sad još čekamo ALED i ostale varijante.
Tzereen cek dok netko iz slovenije kreće s prodajom b LED Telki.
Btw šala na stranu ali ovo je mini led tehnologija.
StarFox_N Javi dojmove
Sve radi odlično na besplatnom max tv hdmi kabelu, 144 hz, hdr, freesync. Odličan gaming tv, tona opcija, odlična slika. 1440p sa kompa izgleda super u gamingu. Max tv tak, tak. Solidno. 4K filmovi odlično. Moram zidni nosač pomaknuti pola metra prema gore ..imam još posla za ponedjeljak
Prvi dojmovi…720 eura dobro potrošenih. Mana, nema hbo aplikacije i samo dvije godine garancije.
- Uređivano
[deleted] Ta cijela papričica je za veliki kotlić graha /gulaša/fiša, možda (vjerojatno) i previše. Jednom sam odgrizao trećinu Jalapeño papričice i reakcija je bila slična ali kratkotrajnija. Na izlazu sve ok, najgore se najesti ukiseljenih ili jako ljute čorbe, onda to dugo izlazi i radi rusvaj
Sterlok uzmi si chromecast jednostavno i tjt
fensisuperstar Spojen je gore PC cijelo vrijeme, nikad ni ne koristim OS od TV-a. HBO gledam bez problema. Imam i prek MAX TV-a HBO…sam velim šteta kaj nemaju ugovor za taj app. Inače VIDAA radi jako brzo.
Uzeo sam Google Pixel 8 Pro s Amazona upravo, ali ne piše kad je isporuka. A drugdje ga ne mogu ni kupit, naše cijene su očaj. Prije nego sam naručio pisalo da je In stock, a estimate je 2.1.24. Nakon narudžbe nema ni estimatea.
Amazon.de zna imati dobre cijene mada sve ono sto je skroz povoljno brzo se rasproda. Jucer ujutro Galaxy S23 bio za 519€ pa sam zeni za rodjendan uzeo. Nadao sam se cijeni ispod 600€ za BF ali ovo je bas bio steal, valjda nece stornirati.