someone Zero Odlično. Vec dugo pikiram igru i ovo je super vijest. Jos sad samo da nadem di je najjeftinija...
fensisuperstar https://www.humblebundle.com/games/spaced-out?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1_c_spacedout_bundle @Fico kaj briješ 27.99 za high on life i outer worlds + dlc (ostale igre necu ni gledati jer cu ih vjv poklonit nekome ako mogu 😃)
Heat fensisuperstar Da, zove se Spacer's Choice Edition i dobiješ oba dlc-a s njim. Bio u sedmom mjesecu u onom humble choice paketu za €10, tako da mi nije jasno zašto sad daju običnu verziju. Imaš i na cdkeys za desetak eura.
Torgue fensisuperstar Jes, Spacer's Choice edicija (uključuje i DLC-ove). Bila je u srpnju na Humble Choice za 10€. Ali je navodno tehnički drlog. Koliko sam skužio, Take Two, tj. Private Division je to izbacio bez Obsidiana. P.S. Eto, @Heat sve objasnio dok sam pisao poruku. 😆
Zero A ništa onda, igrat će se Outer Worlds dok Bethesda ne dođe pameti i ne naprave ultimativno izdanje Starfielda sa svim DLC-ima za PS5 u 60 efepesa. IGN kaže da je OW ionako bolja igrica.
herc Zero IGN kaže da je OW ionako bolja igrica. Pusti IGN! IGN kaže da je Goat simulator bolji od DOOM (2016) tako, da….
fensisuperstar StarFox_N ok je. Bacio mi default medium a na ultra ide. I iskreno na medium mi je grafika radila motion sicknes đir kad sam upalio ultra nije. Cak i kad sam smanjio slider na 65 isto. Ultra 80 i 0 fucks given. Idem na int i dex za krit i sniper dmg. Zelim igrati 1tappera jebenog. Kad mu dodirnem uho sa metkom da mrtav pečen kao meso kad ju @Miro zakelji na roštilj
wooddiebone Ja sam probao ovo igrat na izlasku, bilo je genijalno, a kad sam vidio da planeti nisu u kompletu istraživi i putovanje od planeta na planet zahtjeva loading, ugasio sam igru i ostavio loš review.
fensisuperstar ladno 191 sneak. 😃 Za sad igram stealth snipera ali sam išao naa science 100 za 90% tinkering reduction ali sam se ful razočarao u tinkering. Zapravo ispada da nije moguće dignuti neki kul unique weapon visoko jer cost posta previše velik jednostavno. Šteta što nije capped tinkering kao kod science weapona. Dođe do 200 i bok. probat ću uzeti talente za science weapone dignut respecati science na 150 i onda vidit kak izgleda 😃
Heat fensisuperstar Science oružja su bivši bugovi u igri. Lol Ostao mi još jedan dlc i tjt, a nekako me prošla volja.
Heat Torgue Eridanos. Nego, tek kad sam krenuo, odnosno kad je Wilhemina rekla Gorgon, shvatio sam da nije jebeni GORDON. 😂