Zero Malo ih opet reklamiram, ali igra je stigla i na Steam. Edit: I na GOG-u. Što je najjače, mail s obavijesti o tome je u subjectu počinjao s "Aaaaaa".🤣
Garrus_V ova igra je bas osvjezenje, dosao sam do monarcha uz to sam rijesio mozda nekih 10 side questova do sada a jos toliko mi stoji prihvaceno, nista u ovoj igri nije odlicno ali ipak igra ima ono nesto, dobra je atmosfera a i sam svijet je zanimljiv. igra je bas zarazna i vuce na igranje. side questovi su vecinom zesci fetch questovi ali cak ne smeta jer se i tu uvijek nesto zanimljivo desi.
krpa Meni je skroz zabavna bila ali završi odjednom i to na razočaravajuć način, pomislio sam da sam negdje na pola kad odjednom finito. Ista stvar kao s Deus Ex: Mankind Divided.
Garrus_V kod mene je najveci problem sto igram trenutno stvarno malo prebrzo pa ne mogu bas ono 100% uzivati u igri, nazalost cyberpunk 2077 je pred vratima pa bi volio ovo najkasnije do cetvrtka navecer zavrsiti steta jer igra sigurno nudi 25h dobre zabave a ja cu vjerojatno rijesiti za 10ak sati manje.
Zero Inače, stigao je 60 fps patch za PS5 i SeX, pa tko ima nove konzole i zanima ga igra, sad bi to trebalo biti još ugodnije za igrati. To je ujedno i priprema uoči zadnje ekspanzije Murder on Eridanos.
someone Zero Odlično. Vec dugo pikiram igru i ovo je super vijest. Jos sad samo da nadem di je najjeftinija...
fensisuperstar https://www.humblebundle.com/games/spaced-out?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1_c_spacedout_bundle @Fico kaj briješ 27.99 za high on life i outer worlds + dlc (ostale igre necu ni gledati jer cu ih vjv poklonit nekome ako mogu 😃)
Heat fensisuperstar Da, zove se Spacer's Choice Edition i dobiješ oba dlc-a s njim. Bio u sedmom mjesecu u onom humble choice paketu za €10, tako da mi nije jasno zašto sad daju običnu verziju. Imaš i na cdkeys za desetak eura.
Torgue fensisuperstar Jes, Spacer's Choice edicija (uključuje i DLC-ove). Bila je u srpnju na Humble Choice za 10€. Ali je navodno tehnički drlog. Koliko sam skužio, Take Two, tj. Private Division je to izbacio bez Obsidiana. P.S. Eto, @Heat sve objasnio dok sam pisao poruku. 😆
Zero A ništa onda, igrat će se Outer Worlds dok Bethesda ne dođe pameti i ne naprave ultimativno izdanje Starfielda sa svim DLC-ima za PS5 u 60 efepesa. IGN kaže da je OW ionako bolja igrica.
herc Zero IGN kaže da je OW ionako bolja igrica. Pusti IGN! IGN kaže da je Goat simulator bolji od DOOM (2016) tako, da….
fensisuperstar StarFox_N ok je. Bacio mi default medium a na ultra ide. I iskreno na medium mi je grafika radila motion sicknes đir kad sam upalio ultra nije. Cak i kad sam smanjio slider na 65 isto. Ultra 80 i 0 fucks given. Idem na int i dex za krit i sniper dmg. Zelim igrati 1tappera jebenog. Kad mu dodirnem uho sa metkom da mrtav pečen kao meso kad ju @Miro zakelji na roštilj